Mergi la conţinutul principal

Odată cu Dăncilă a picat şi Rîndunică! Câtă mentă a frecat “inspectorul” Adrian Rîndunică în Primăria Brăila, timp de 5 ani

Naiba m-a pus să parcurg CV-ul lui Adrian Rîndunică! Mi-am stricat ziua încă de dimineaţă. Am mai văzut eu trântori branşaţi la banul public, bugetofagi care nu au muncit în viaţa lor o zi cu adevărat, dar Adrian Rîndunică, de la PSD Brăila, parcă îi întrece pe toţi.

Cred că aţi aflat deja că Rîndunică, care (vorba vine) muncea la Ministerul Muncii, ca secretar de stat, tocmai şi-a făcut rost de un job de director, la Brăila. Este vorba de postul de director la Casa Judeţeană de Pensii Brăila, pe care Rîndunică l-a câştigat după un greu şi obositor concurs pe bune.

Situaţia stătea aşa. Dacă Guvernul Dăncilă nu pica la moţiunea de cenzură, Adrian Rândunică rămânea bine mersi în guvern, ca să care o mapă de colo-colo prin Palatul Victoria, şi se autosuspenda din funcţia de director la Pensii. Altfel spus, Rîndunică punea “Rezervat” pe scaunul de director la Casa de Pensii, până când voia muşchiul lui.

Însă, Guvernul Dăncilă a picat joi după-amiază, aşa că e puţin probabil că secretarul de stat Rândunică va fi păstrat în viitorul guvern. Asta înseamnă că el va trebui să revină la Brăila ca să semneze decizii de pensionare. Hm, sună a retrogradare, aşa-i?

Nu, nu e deloc aşa, pentru că salariul lui Rîndunică va fi unul extrem de prietenos. Aaa, că Rîndunică nu va mai putea bea zilnic cafea în Parcul Herăstrău, ci undeva pe Călăraşi sau lângă Winmarkt, asta cred că îl va face să cadă niţel în depresie.

Când am parcurs CV-ul PSD-istului Rîndunică am observat că acest individ a primit salariu timp de 5 ani de zile (2012- 2017) de la Primăria Brăila, unde a figurat ca angajat pe postul de “inspector sport şi turism”. Doamne-Dumnezeule, ce pleaşcă! Să stai 5 ani în primărie, pe un salariu sigur, să nu te frece nimeni la cap cu dead-lineuri sau targeturi, asta înseamnă să fii… sugativă de partid şi de stat.

De curiozitate, ştiţi ce a făcut Rîndunică în aceşti 5 ani de zile, ca inspector sport şi turism la Primăria Brăila? Păi, iată ce a scris chiar el în CV-ul propriu şi personal, citez:

 - am organizat şi coordonat evenimente sportive şi culturale pentru cetăţenii municipiului Brăila;

- am colaborat cu instituţiile de învăţământ cât şi cu inspectoratul şcolar în scopul organizării concursurilor pe plan local (olimpiade, concursuri de pictură, de teatru etc.) unde am coordonat grupuri de peste 500 de elevi şi studenţi;

- fiind responsabil şi de departamentul de turism am organizat vizite la casele memoriale şi la obiectivele turistice din municipiul Brăila.

Aşadar, inspectorul Rândunică “a organizat”, “a coordonat” şi “a fost responsabil” cu… nimic, motiv pentru care a şi fost promovat pe linie de partid ca secretar de stat. Şi nu oriunde, ci la Ministerul Muncii, asta pentru ca sfidarea la adresa contribuabililor să fie maximă. (Guguştiucul Rîndunică)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro