Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Octavian Georgescu este noul presedinte al Cartel Alfa - Braila

Conducerea Confederatiei Sindicale "Cartel Alfa" are un nou sef: Octavian Georgescu, presedintele Camerei Medicilor Braila, investit cu un mandat pe o perioada de 4 ani. Acesta l-a invins cu un scor de 22 la 4 pe contracandidatul Constantin Iarca, presedinte al Sindicatului "Metal 94" din cadrul SC "Laminorul". Acesta din urma s-a aratat profund nemultumit de modul in care s-a votat, dar a declarat ca nu va depune contestatie si nici nu se va retrage din filiala locala a confederatiei.
"Rezultatul este consecinta unei carente din regulamentul confederatiei potrivit caruia sindicate mari asa cum este cel al salariatilor de la “Celhart Donaris” sau cel pe care il conduc au alocate doar 4 voturi la un numar de peste 1.100 de membri de sindicat, in timp ce sindicate mici cu pina la 20 de membri fiecare si care cumulat nu aduna atitia membri ca noi, sa aiba un vot fiecare. Oricum il felicit pe domnul Gerogescu si-i urez succes", ne-a declarat ieri, la incheierea votului, Iarca.
Important de mentionat este ca la alegerile de ieri a fost prezent si secretarul general al CNS "Cartel Alfa", Ioan Homos. "Apreciez ca rezultatul votului este de fapt o sanctionare a fostului presedinte al filialei, care in ultimii 4 ani nu a mai avut prezenta pe care ne-o doream, pe de o parte din cauza rutinei care a intervenit in activitatea filialei iar pe de alta parte din cauza izolarii liderului fata de membrii filialei", ne-a declarat Homos adaugind ca urmeaza in scurt timp alegerile pentru vicepresedentia filialei astfel incit in sedinta Comitetului Confederal al "Cartel Alfa" din luna noiembrie sa se valideze intreaga structura de conducere a filialei locale a confederatiei, pentru ca aceasta sa-si poata intra pe deplin in atributii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii