Mergi la conţinutul principal

Obține numerarul de care are nevoie compania ta, extrem de simplu și fără îndatoriri. Află cum în articolul de mai jos

Ultimul secol a adus cu sine o multitudine provocări și implicit, o varietate de schimbări pe toate planurile. Cu toate acestea, creativitatea și capacitatea de a ne adapta ne-au fost de mare ajutor. Din dorința de a evolua, de a soluționa o parte din problemele cu care ne confruntăm și de a ne simplifica viața, s-a investit extraordinar de mult în tehnologie. Prin prisma acesteia, reușim și în prezent să facem față mai ușor tuturor încercărilor cu care ne confruntăm.

Chiar și așa, sunt în continuare numeroase aspecte ale vieții care nu pot fi rezolvate atât de ușor, iar unul dintre acestea este reprezentat de lipsa timpului. Trăim în era vitezei, în care totul se desfășoară într-un ritm alert. De ce? Pentru că doar așa pot fi îndeplinite toate sarcinile, îndeosebi în afaceri, unde ”timpul înseamnă bani”. omnicredit.ro înțelege perfect această sintagmă și de aceea, vine în întâmpinarea clienților săi cu o soluție: servicul de factoring.

Ce înseamnă serviciul de factoring?

Acest tip de serviciu este conceput special pentru companiile care au drept clienți persoane juridice pentru care sunt emise facturi pentru produsele pe care aceștia le achiziționează sau pentru serviciile de care beneficiază. Prin facturing, companiile vor putea incasa mai repede banii pe produsele livrate sau pe servciile prestate, fără a mai fi nevoite să aștepte până la data scadentă. Prin urmare, fluxul de numerar al unei firme va fi îmbunătățit, fapt care contribuie la buna desfășurare a activității sale, dar și la dezvoltarea acesteia.

Care este procesul?

Factorul (mai exact o bancă sau un IFN) va prelua de la tine (mai precis de la compaia ta), în calitate de aderent în acest proces, facturile emise persoanelor juridice. Astfel, factorul îți va trimte banii aferenți facturilor înainte de termenul scadent, iar clienții tăi ( adică debitorii) vor achita factura în contul factorului.  Acest serviciu percepe un comision, care constă de obicei într-un anumit procent din valoarea facturii.

Pentu a te bucura de beneficiile aduse de acest ip de serviciu, trebuie să urmezi 3 pași simpli. Aceștia constau în: crearea unui cont de utilizator pe site-ul www.omnicredit.ro, prin introducerea datelor personale, completarea informațiilor legate de compania ta și plasarea unei cereri de factoring. Acest ultim pas necesită și adăugarea documentelor aferente. Pe baza cererii și a datelor legate de companie, va fi emis un contract de factoring, iar debitorul cedat va fi informat în această privință și i se vor aduce la cunoștință informațiile legate de modalitatea de plată.

Care sunt avantajele aduse de acest tip de serviciu?

Deseori se întămplă ca timpul alocat încasării facturilor emise să fie unul îndelungat. Până atunci, compania ta are la rândul său de achitat taxe, dar și de plătit furnizorii și salariile, iar pentru toate acestea, ai nevoie de bani lichizi. Serviciul de factoring nu face altceva decât să te ajute să obții banii aferenți facturilor emise de compania ta într-un timp mai scurt și să deții astfel, numerarul de care ai nevoie pentru achitarea propriilor taxe și cheltuieli.

Alături de acest avantaj evident adus de factoring, legat de obținerea rapidă a numerarului de care ai nevoie, acest serviciu îți poate aduce și alte beneficii. Mai exact, procesul de aprobare este ușor și flexibil, nu presupune îndatoriri suplimentare, clienții tăi pot achita și după un termen mai lung plata facturolor fără să te afecteze acest fapt, facilitează dezvoltarea afacerii tale și îți poate crește capitalul de lucru dacă te afli la început de drum în această lume a afacerilor.

Cu alte cuvinte, serviciul de factoring nu reprezintă altceva decât un sprijin concret de care are nevoie compania ta pentru a-și continua activitatea în parametrii normali, fără impedimente și pentru a putea evolua mai repede. Simplifică-ți treaba și aplica aici pentru factoring.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro