Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Obiectivul echipei UTA este clasarea pe un loc intre 7 si 11

Antrenorul echipei UTA Arad, Marius Lacatus, a declarat, miercuri, ca obiectivul formatiei aradene in sezonul viitor este clasarea pe un loc intre 7 si 11, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Ne dorim cu totul altceva decit ne-am propus anul trecut si ce am realizat. Lotul din acest an ne poate face sa ne gindim la obiective mai indraznete. Obiectivul din acest an va fi clasarea pe un loc intre 7 si 11. Nu va fi usor, dar avem mare incredere in lotul de jucatori", a spus Lacatus.
Tehnicianul aradean a mai precizat ca a discutat cu conducerea clubului si nu vor fi cresteri mari la primele de joc, dar ele nici nu vor scadea. El a spus ca jucatorii vor avea prime normale si un bonus de obiectiv pentru pozitionarea intre locurile 7 -11 din clasament. Nu se vor da bonusuri pentru locuri de evitarea retrogradarii, dar bonusul poate creste daca echipa va termina campionatul pe unul din primele sase locuri. "Sint bucuros ca am jucatori care oricind pot fi titulari", a mai spus Lacatus.
Despre meciul din Supercupa Romaniei, dintre Dinamo si Rapid, el precizeaza ca nu va avea favoriti si nici emotii: "Diseara stau linistit. Nu am nici un favorit. Este totusi un trofeu si trebuie tratat serios. Sper sa nu inceapa razboiul orgoliilor prea devreme pentru ca mai e un an intreg inainte".
Referitor la posibilitatea aminarii campionatului din cauza caldurii, el a precizat ca nu are preferinte. "Nu ma deranjeaza caldura. Daca nu jucam, trebuie sa aranjam un meci de verificare. Caldura este pentru toata lumea. Nu putem pune un esec pe seama caldurii. Jucam si noi si adversarii pe acelasi teren. Calitatea jocului o da modul in care jucatorii evolueaza pe teren", a spus Lacatus.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii