Mergi la conţinutul principal

Obiective realizate pentru voleiul brăilean

* echipa de senioare de la Sport Plus a încheiat returul pe locul al 5 - lea * Sport Plus se bate cu CSM Focșani pentru turneul final * echipa de cadete s-a clasat pe poziția a doua în grupă și merge la turneul semifinal

 

Sport Plus Brăila și-a realizat obiectivele pe care și le-a propus pentru acest sezon competițional, atât cu echipa de senioare cât și cu cea de cadete. Mai mult, și numărul susținătorilor din tribună a crescut. De exemplu, la ultimul meci din retur, Sport Plus a avut o frumoasă galerie la Galați, în partida cu CSU Hygienium. Foarte active, ambele galerii și-au susținut favoritele. Ceea ce înseamnă că fenomenul volei la Brăila este pe cale să redevină cel din perioada Braiconf. Pe de altă parte, a fost și un duel între antrenorii gălățeni Adriana Dudnic și Ileana Berdilă, de la echipa gazdă, Nicușor Harabagiu de la formația brăileană.

Firesc, valoarea lotului și-a spus cuvântul, Andreea Stănescu a făcut diferența cu punctele câștigate la serviciu, iar CSU Hygienium s-a impus cu 3-0, pe seturi  25-14, 25-13, 25-19.

Lotul echipei Sport Plus: Alexandra Laurici, Melania Duțu, Elena Nedelcu, Maria Belu, Nadia Staicu, Alesia Cristea, Cătălina Mărgărit,  Roberta Răfoi, Anda Baciu, Alegria Rusoiu.

Știam că va fi un meci dificil, este greu să joci cu echipă care are în lot voleibaliste experimentate. Am reușit să avem și momente bune de joc, de exemplu în prima jumătate a primului set, ceea ce ne-am propus, am realizat. Pentru noi a însemnat ceva să jucăm cu o echipă ca a Galațiului, am avut de învățat. Locul al cincilea, cu șanse reale de a încheia faza a doua chiar pe patru, înseamnă foarte mult pentru tinerele noastre jucătoare. Este onorabil să te bați pentru locurile 1-4. Ca să sperăm la mai mult, în campionatul următor. Am avea nevoie de 2 jucătoare cu experiență”, ne-a declarat Constantin Baciu, președintele clubului Sport Plus Brăila.

Formația brăileană a încheiat prima fază a campionatului Diviziei A2 pe locul al 5-lea. În faza a doua se va juca după următorul program:  1-8, 2-7, 3-6, 4-5: Argeș Pitești – Bravol Brașov, CSU Hygienium – CTF Mihai I, CSM București – Academia de Volei Constanța, CSM Focșani – Sport Plus Brăila. Modul de disputare, două victorii din trei meciuri. Învingătoarele vor participa la turneul final.

Sâmbătă, 12 martie, Sport Plus va juca la Focșani, iar pe 19 martie, în  sala CSM Brăila. Dacă după aceste două meciuri scorul va fi egal, 1-1, va mai avea loc și al treilea meci, pe 23 martie, la Focșani.

 

Victorie cu 3-1 cu CSS1 Constanța

La cadete, Sport Plus Brăila a încheiat returul campionatului Național pe locul al doilea, după ce, în ultima etapă, a câștigat cu 3-1 meciul cu CSS1 Constanța.

La competiția de volei a cadetelor au luat startul peste 50 de echipe, iar după faza grupelor au rămas 24. Acestea vor fi împărțite în șase serii, a câte patru echipe, iar primele clasate din grupe se vor califica la turneul final.

“Sunt foarte bucuros că și în acest an ne-am calificat la turneul semifinal. Din punctul meu de vedere, obiectivele sportive pentru sezonul actual au fost atinse, ceea ce va urma poate fi un bonus pentru noi”, a mai spus Constantin Baciu.

Lotul echipei ACS Sport Plus Brăila: Melania Duțu, Elena Nedelcu, Anda Baciu, Roberta Răfoi, Andreea Seniuc, Cristina Andrei, Maria Vîrgolici, Delia Antal, Teodora Biolan.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro