Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Oaspetii meritau un punct

Cine s-ar fi asteptat ca dupa o infringere pe teren propriu, CF Braila sa joace de la egal la egal cu lidera seriei intii chiar la Suceava? Nici cei mai optimisti sustinatori ai echipei fanion nu concepeau un succes la mai putin de trei goluri al Cetatii. Si cu toate acestea, Vasile Darie a reusit sa gaseasca solutii pentru inlocuirea jucatorilor accidentati, iar CF Braila a facut o figura frumoasa vinerea trecuta, si daca ar fi avut si om de gol, putea pleca cu toate punctele.
Pascu a avut golul in virful bocancului la 0-0, iar Lupu a irosit doua ocazii cit roata carului. In minutul 26, dupa o incursiune a lui Bosoi, Lupu a ezitat o fractiune de secunda si unul dintre fundasii adversi a reusit sa blocheze mingea, iar in minutul 35, fostul jucator al Petrolului s-a aflat, la doar trei metri de poarta, dar s-a grabit si a trimis mingea cu capul, peste transversala.
Cetatea Suceava a avut o singura situatie de gol, in minutul 18, cind a obtinut o lovitura libera din marginea careului brailean si Ailenei a marcat unicul gol al partidei.
Nici in repriza a doua oaspetii nu au renuntat la atac, Darie a fortat chiar cu patru atacanti, insa nici unul dintre jucatorii CF-ului nu au gasit calea spre gol.
Coman a sutat din alergare de la 20 de metri, insa portarul sucevenilor a scos mingea de la vinclu. Cea mai mare sansa de a egala au avut-o oaspetii prin Pascu si Coman. Primul a sutat violent de la 35 de metri, mingea a lovit transversala si a ricosat in fata portii, insa Coman a intirziat momentul sutului, lasindu-i timp unuia dintre fundasii centrali sa trimita in corner.
"Am jucat bine, iar acest lucru a fost apreciat de spectatorii prezenti la meci, care ne-au aplaudat, insa nu am avut om de gol. Din punctul meu de vedere cred ca meritam cel putin un punct in acest meci", a declarat la finalul partidei Vasile Darie.
Confirmarea celor spuse de Darie a venit de la antrenorul Cetatii, Marian Pana: "Am cistigat cu noroc si sint total nemultumit de evolutia jucatorilor, care, in opinia mea si-au batut joc de conducatori si de suporteri. Trebuie sa revenim cu picioarele pe pamint pentru ca pina la incheierea returului mai sint destule etape si orice se poate intimpla".

CF Braila: Mitrea - Bosoi, V. Nicolae, Necoara, Stanciulescu, Bratu (min. 80: Balaban) - Coman, Pascu, Plesa, Lupu - Neta (min. 75: Mindroasa).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii