Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Oaspetii au pierdut partida in ultimele zece minute

CS Faurei a avut o evolutie relativ buna si ar fi putut sa se afle pe locul al noualea dupa etapa a 21-a daca nu ar fi irosit iar destule situatii favorabile de a marca.
Chiar si un punct ar fi fost bun pentru echipa lui Iacob Carst si acest lucru parea posibil pina in minutul 80, cind tabela inca mai consemna un rezultat de egalitate, 2-2.
Gazdele au deschis scorul, prin Stoian, in minutul 17, insa pina la finalul primei reprize, chiar daca au ratat si au trimis o data mingea in bara, oaspetii au reusit totusi sa egaleze, prin Anghelina (min. 35) si sa continue sa spere.
La doua minute de la reluare, Stoian a adus din nou Abatorul in avantaj, dar numai pentru 13 minute, deoarece Bejan a marcat, dupa o actiune colectiva si a restabilit egalitatea.
"Desi jocul nostru fusese destul de bun si la 2-2 speram chiar intr-un succes, in loc sa se mobilizeze mai mult, Stefanita, Calatoaie, Anghelina si Craciunescu s-au jucat efectiv cu ocaziile, iar Abatorul a avut si noroc si in aceasta parte a meciului cind bara i-a salvat in trei rinduri" declara antrenorul Iacob Carst.
In ultimele zece minute, gazdele au reusit sa marcheze de doua ori din lovituri libere, prin Balta si Nohai si astfel Abatorul a reusit sa se impuna in extremis si sa urce pe locul al zecelea, in timp ce formatia din Faurei a coborit pe pozitia a 12-a.
CS Faurei: Ilasc - Tandalache, Fratila, Stefanita - Vasile, Tanase, Hrinca (min. 68: Carp), Calatoaie, Bejan - Anghelina (min. 79: Barus), Craciunescu (min. 83: Stanciu)
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii