Mergi la conţinutul principal
Lucrări de reabilitare

O zi fără apă potabilă în zona Vidin

* potrivit comunicatului CUP "Dunărea" Brăila, 13 mai va fi "zi cu ghinion" pentru brăilenii care locuiesc în partea de nord a orașului * apa va fi oprită timp de 12 ore, de la 8.00 la 20.00, pentru executarea unor lucrări de reabilitare * zona afectată este cuprinsă între Calea Galați - Strada Eroilor - Strada Gh. Munteanu Morgoci - Strada George Cavadia - Strada Viilor și Strada Mircea Mălăeru * vor fi afectați atât abonații casnici din zona Pisc-Vidin, cât și agenții economici, inclusiv Lidl, Direcția Sanitar-Veterinară și Instititul Teritorial pentru Calitatea Semințelor

 

Lucrări de anvergură la rețeaua administrată de compania de apă-canal a Brăilei, cu afectarea alimentării cu apă potabilă a părții de nord orașului.

Potrivit comunicatului remis de Compania de Utilități Publice (CUP) "Dunărea" Brăila, în ziua de joi, 13 mai 2021, între orele 8.00-20.00 va fi întreruptă furnizarea apei potabile "pentru executarea unor lucrări de reabilitare la rețeaua de apă".

Zona afectată este una destul de extinsă, fiind vorba de perimetrul cuprins între străzile Calea Galați-Strada Eroilor, Strada Gheorghe Munteanu Murgoci-Strada George Cavadia-Strada Viilor și Strada Mircea Mălăeru. Este vorba de toată partea de nord-est a orașului, cu cartierele Vidin, Pisc și o parte din Brăilița.

Potrivit companiei, vor fi afectați de oprirea furnizării apei potabile utilizatorii casnici, instituțiile publice, precum și agenții economici din perimetrul prezentat mai sus, inclusiv magazinul Lidl din cartierul Vidin, APAN, Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) și Institutul Teritorial pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor (ITCSMS).

"Ne cerem scuze față de utilizatorii afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, îi rugăm pe toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", se mai precizează în comunicatul Companiei de Utilități Publice (CUP) "Dunărea" Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro