Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O tornada a ucis sase persoane si a provocat ranirea altor 80 in Texas

O tornada, care a afectat o comunitate restrinsa din statul american Texas, a ucis sase persoane si a ranit alte 80, in cursul noptii de marti spre miercuri, au anuntat oficiali, citati de Reuters.
"Spitalul nostru este plin", a declarat Chad Foster, primarul orasului Eagle Pass.
Importante pagube materiale au fost, de asemenea, semnalate la Piedras Negras, in Mexic, insa nu existau informatii despre morti sau raniti, deoarece echipele de salvare isi continuau cautarile.
"Biserica Catolica din piata orasului Piedras Negras a fost devastata", a explicat Foster. "Existau doua orfelinate in apropierea bisericii. Ne ingrijoram pentru viata celor din aceste orfelinate."
Eagle Pass, o comunitate de circa 20.000 de persoane, situata la 220 de kilometri vest de San Antonio, are un singur spital. Primarul a precizat ca circa 80 de persoane au fost ranite in urma tornadei, trei dintre acestea fiind transportate la San Antonio.
Cele mai importante distrugeri si pierderi de vieti omenesti au avut loc in regiunea Rosita Valley, in sudul orasului Eagle Pass, linga rezervatia indiana Kickapoo.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii