Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O tinara s-a spinzurat din cauza saraciei

Paula Leu din Insuratei si-a incheiat toate socotelile cu viata, cu doua zile inainte de a implini 30 de ani, dupa ce in ultima perioada cazuse intr-o stare de apatie totala. Tragedia s-a petrecut la primele ore ale zilei de duminica, 26 august, cind femeia a fost gasita de sotul ei atirnind de un visin din curte. Dupa spusele barbatului, Paula Leu era macinata de unele probleme, dar refuza sa le spuna celor din jur ce anume o framinta. "Nici cu vecinele nu mai iesea sa vorbeasca la poarta, se uita intr-un punct fix si repeta intr-una: saracie, saracie, saracie. Era necajita si pentru ca anul asta am pus pepeni, dar pentru ca a fost seceta, nu s-a facut nimic, iar ea era neagra de suparare din cauza asta. In noaptea de simbata spre duminica, pe la ora 4.00, m-am trezit sa-i aduc o cana cu apa fetitei cu care dormeam si am vazut ca sotia mea nu mai era linga cealalta fata. Am strigat-o si am cautat-o peste tot, dar am gasit-o in curte, spinzurata de un visin; se urcase acolo pe un butoi de tabla", am aflat de la Cezar Cristinel Leu.
La scurt timp de la macabra descoperire, in jurul orei 7.00, barbatul a sesizat Politia din orasul Insuratei ca sotia sa era spinzurata de creanga unui copac din curtea imobilului, iar politistii au demarat o ancheta pentru a stabili exact in ce imprejurari s-a petrecut nenorocirea. Din primele cercetari a rezultat ca victima se afla in evidentele medicale cu afectiuni generatoare de tulburari comportamentale, pentru ca refuzase tratamentul.
Cadavrul a fost transportat la Morga Serviciului de Medicina Legala, iar ieri, a fost efectuata necropsia. Dr. Aurelian Savu, medic legist, ne-a confirmat ca decesul a fost produs prin spinzurare si ca nu prezenta urme de violenta.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii