Mergi la conţinutul principal

O nouă premieră teatrală la Brăila

• spectacolul “Rapsodie în doi” se joacă sâmbătă, 25 iulie, de la ora 20.30 la scena exterioară, situată la intersecţia străzilor Mihai Eminescu şi Mihail Sebastian, în Parcarea Poliţiei

 

De miercuri, iubitorii de teatru din Brăila au început să-şi ridice invitaţiile pentru premiera “RAPSODIE îN DOI”  programată pentru ziua de sâmbătă, 25 iulie, de la ora 20.30, la scena exterioară, situată la intersecţia străzilor Mihai Eminescu şi Mihail Sebastian, în Parcarea Poliţiei.

Gândită şi realizată pentru stagiunea de vară, a doua premieră a Teatrului “Maria Filotti”, “Rapsodie în doi”  va cuprinde un colaj din două texte scrise  de Teodor Mazilu, dar care sunt dedicate aceleiaşi teme, “Avatarul cuplului în zilele noastre”, a întâmplării  între un el şi o ea, fie din universul familial, fie în ipostază de îndrăgostiţi, fie în ipostază de afacerişti. Primul text din acest generic este  “Frumos e în septembrie la Veneţia” iar al doilea, un colaj de cinci scene din faimoasa comedie a aceluiaşi autor, “Proştii sub clar de lună”.

Distribuţia în ordinea intrării în scenă: Liviu Pintileasa, Ramona Gîngă, Emilian Oprea, Mihaela Trofimov, Corina Borş, Silviu Debu şi Narcisa Novac.

“RAPSODIE ÎN DOI “ este o creaţie colectivă a trupei de actori coordonată  regizoral şi scenografic de Lucian Sabados, pe muzica originală interpretată live de Cornel Cristei la pian şi actriţa Wanessa Radu - voce. Scenografia este semnată de Carmen Rus şi Mariana Bogdan.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro