Mergi la conţinutul principal

O nouă premieră la Teatrul de Păpuși: “Aladdin și lampa fermecată”

* avanpremiera și premiera au loc weekendul acesta, pe 18 și 19 iunie * ”Veniți la Teatru să vă bucurați de poveste!”, a transmis regizorul Geo Balint

 

Venind în întâmpinarea copiilor brăileni, Teatrul de Păpuși ”Cărăbuș” Brăila își adaugă în repertoriu un nou spectacol! Astfel, vă invităm sâmbătă, 18 iunie 2022, ora 17:00 la avanpremieră și duminică, 19 iunie 2022, la ora 11:00, la premiera spectacolului “Aladdin și lampa fermecată”. Regia și scenariul sunt semnate de Geo Balint, scenografia Tünde Tomos, iar muzica este compusă de Codruț Bîrsan. Din distribuție fac parte: Mihai Jinga, Toni Gheorghe, Ștefana Niță, Iulian Gheorghe, Ioana Popescu, Aurora Popescu și Radu Pavel.

„Toți visăm să ne fie mai bine, dar din păcate visăm doar la ce este material... în loc să cerem să fim sănătoși și fericiți, ne rugăm la Dumnezeu doar cu gândul la bunuri materiale. În spectacolul nostru povestea lui Aladdin e foarte puțin atinsă problema bogăției. Ce anume cere Aladin prima dată duhului lămpii? De mâncare...! Ce mai cere Aladdin de la lampa fermecată? Să se însoare cu fata pe care o iubește! Nu vezi în «Aladdin» nebunia despre adunat bogății. Am uitat ce este cu adevărat important în viață...  Veniți la Teatru să vă bucurați de poveste!”, a dorit să menționeze regizorul Geo Balint.

Prețul biletelor de intrare la spectacolele Teatrului de Păpuși ”Cărăbuș” Brăila este de 15 lei și pot fi achiziționate de la sediul din Strada General Eremia Grigorescu nr. 57, de luni până joi, între orele 09.00-15.30, vineri între orele 09.00-13.00 și duminica, cu 30 de minute înainte de începerea reprezentațiilor. Rezervări și informații la numerele de telefon 0239/614880 sau 0787.515.344, de luni până vineri, între orele 08.00-16.00.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro