Mergi la conţinutul principal

O nouă dezbatere publică a Planului de Mobilitate Urbană

Brăilenii interesaţi de strategia administraţiei locale în privinţa evoluţiei arterelor municipale, a transportului în comun, a reducerii nivelului de poluare şi nu numai pot participa la o discuţie publică privind Planul de Mobilitate Urbană. Potrivit unui comunicat de presă emis de Primăria Brăila, evenimentul va avea loc în data de
24 februarie, la ora 12.00 în camera 404 a Palatului Administrativ (Piaţa Independenţei nr.1, etaj 4). Mai exact, şedinţa publică are pe ordinea de zi etapa B a Conceptului Strategic şi Scenarii de Dezvoltare a Mobilităţii Urbane a lucrării Plan Strategic de Mobilitate Urbană pentru Municipiul Brăila, executată de Universitatea de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu" Bucureşti. Prima întâlnire de acest gen a avut loc pe 9 decembrie, în aceeaşi locaţie. Potrivit documentului aflat încă la nivel de analiză, Planul Strategic de Mobilitate Urbană are la bază atât strategia "Europa 2020", Master-Planul General de Transport Naţional, precum şi Planul Urbanistic General al Municipiului Brăila.
De reţinut că documentaţia este disponibilă pentru studiu în format electronic, pe site-ul Primăriei Municipiului Brăila la secţiunea Direcţii Proprii - Arhitect Şef.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro