Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O femeie de culoare a nascut in Maternitatea braileana

Medicii braileni s-au intilnit, pentru prima data, cu o situatie inedita: o femeie din Camerun a venit special in Braila, pentru a naste.
Cecile Desiree Ngah, 27 de ani, a dat nastere, la termen, unei fetite de 3.600 grame, sanatoasa, cun un ten alb ca laptele.
Femeia s-a casatorit, in urma cu trei ani, cu un brailean care este director general la doua cazinouri din Camerun. Adrian Ciocanitoru, sotul femeii, a adus-o, in urma cu doua luni, pe Desiree in Braila, considerind ca la Maternitatea braileana femeia va beneficia de toate ingrijirile medicale, atunci cind va sosi timpul sa nasca. Astfel, tinara a fost lasata in grija membrilor familiei sotului, care o indragesc si care ii acorda toata atentia. Dr. Ileana Brinza, care a avut-o in evidenta pe Desiree, pe perioada sarcinii, a ramas impresionata de afectiunea pe care rudele barbatului i-o poarta tinerei cameruneze, acestea neavind nici un fel de prejudecati sau retineri, in ceea ce priveste culoarea tinerei africane. Tinara mamica ne-a relatat ca, la sfirsitul lunii martie, urmeaza sa se intoarca in Camerun, impreuna cu micuta.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii