Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O echipa "Braicar" gata pentru interventii

In ultima perioada, tot mai multe sesizari din partea brailenilor reclama o serie de disfunctionalitati ale automatelor de vinzare a biletelor de calatorie cu mijloacele de transport in comun ale SC "Braicar". Cele mai multe astfel de sesizari vizeaza automatele amplasate in statiile din cartierele Vidin sau Radu Negru care nu mai elibereaza bilet dupa ce a incasat banii, dar si situatii in care automatele au dat rest incorect. Cu privire la aceste reclamatii, conducerea "Braicar" a explicat ca pentru solutionarea operativa a disfunctionalitatilor automatelor de vinzare a biletelor, la nivelul dispeceratului central exista o echipa de interventie. "Daca un calator are probleme cu un automat de vinzare poate apela aceasta echipa operativa de interventie la numarul de telefon 674834. Ii vor fi solicitate date cu privire la natura problemei, locatia precum si date de identificare ale reclamantului. Va fi rugat sa astepte linga automat sosirea echipei care va solutiona imediat problema" ne-a declarat directorul general al societatii Cornel Sandulescu.
Chestionat in legatura cu eficienta aplicarii acestui sistem de vinzare a biletelor de calatorie, sursa citata a explicat ca, in medie, sint inregistrate doar circa 2-3 reclamatii pe saptamina, incidenta foarte mica raportat la numarul de utilizari. "Prin montarea acestor aparate au fost reduse costurile legate de acest sector de activitate, iar numarul de bilete vindute prin intermediul automatelor este sensibil egal cu cel al biletelor vindute prin chioscurile noastre", a mai spus sursa citata, adaugind ca noile automate sint proiectate pentru a face fata vandalizarii insa, dupa cum a constatat, exista deja incercari de blocare a automatelor cu mucuri de tigara sau coji de seminte. "Toate aceste aparate sint conectate la un sistem central de supraveghere care afiseaza continuu informatii cu privire la numarul de bilete vindute precum si starea aparatului, in sensul ca daca se blocheaza acest impediment ne este semnalat de calculatorul pe care se realizeaza monitorizarea. Oricum, pe aparate sint lipite afise prin care se explica pasii ce trebuie urmati pentru cumpararea biletelor", a mai spus Sandulescu.
Automatele functioneaza cu monede de 5.000 lei vechi sau 50 bani
RON, precum si bancnote de 10.000 lei vechi, 50.000 lei vechi sau
1 RON respectiv 5 RON, dar nu sint programate sa dea restul la 100.000 lei vechi sau 10 RON.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii