Mergi la conţinutul principal
PUBLICITATE

O echipă tânără şi performantă, promovează investiţia în copii şi tineri

          Într-o Românie profund marcată de migraţia către Vest a forţei de muncă viabile şi calificate, într-o ţară în care copiii se confruntă zilnic cu lipsa atenţiei şi suportului parental, Pro România vine cu propuneri concrete, menite să îndepărteze pericolele sociale, determinate de absenţa afecţiunii şi educaţiei părinţilor, de lipsurile materiale. Acestea vor viza în principal suportul acordat familiilor şi copiilor, pe perioada cât aceştia trăiesc separat.

          „Este foarte important să acordăm o atenţie sporită scăderii natalităţii! Tocmai din acest motiv, politicile publice propuse de noi prevăd, cu prioritate, sprijinirea părinţilor pe durata concediului de creştere a copilului, dar şi pentru reintegrarea rapidă pe piaţa muncii.”, a declarat deputatul Emilia Meiroşu.

          În acest context, modificările legislative ce urmează a fi propuse vor viza activitatea profesională a părinţilor, îmbinată cu cea personală, astfel încât adulţii să nu fie rupţi definitiv de piaţa muncii, iar reintegrarea să fie cât mai uşoară posibil. În acest sens, vor fi stimulaţi angajatorii, care datorită facilităţilor acordate vor fi interesaţi să reintegreze părinţii pe piaţa muncii.

Socialul nu se referă doar la natalitate! Deficienţele politicilor din domeniul social afectează, în egală măsură, procesul educaţional şi cultural din ţara noastră. Constatând aceste situaţii, Pro România îşi propune reducerea abandonului şcolar prin programe de burse de merit, sociale, masă caldă, rechizite şcolare şi promovarea programului Garanţie pentru Copii. O societate performantă nu poate exista fără investiţii serioase în educaţia şi asigurarea unui trai decent pentru copiii şi tinerii României.

Cu toţii ne bucurăm când vedem rezultatele remarcabile ale elevilor, liceenilor şi studenţilor noştri, care prin muncă susţinută aduc renume ţării noastre. Dar, pentru a avea realizări, copiii şi tinerii trebuie susţinuţi, promovaţi şi valorizaţi!  În acest scop, vom urmări eficientizarea atragerii de fonduri alocate prin programul european Garanţia pentru Tineret, astfel încât să maximizăm angajarea acestora, pe criterii de capacitate şi competenţă.

          „Toate măsurile propuse de Pro România se înscriu în eşicherul politic şi social european, drept pentru care, dorinţa noastră este de a trimite la Bruxelles oameni capabili să susţină iniţiativele specialiştilor noştri, astfel încât acestea să fie sustenabile şi viabile. În mod cert, România nu mai poate evolua decât într-o Europă unită şi coerentă! Dar asta depinde foarte mult şi de expresia votului nostru, din data de  26 mai! Am venit cu cea mai bună şi performantă echipă, care cu siguranţă va face toate demersurile necesare pentru o Românie, aşa cum cu toţii ne-o dorim!”, a declarat deputatul Pro România, Emilia Meiroşu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro