Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O distribuitoare "Avon" si-a tilharit clienta

Din pricina citorva sute de mii de lei, o distribuitoare "Avon" din satul Gulianca, comuna Salcia Tudor, are acum dosar penal. Carmen Serbu, in virsta de 19 ani, mama a unui copil minor, i-a rupt bluza unei fete de 17 ani si lantisoarele de argint de la git, pentru ca nu-i platise produsele cosmetice achizitionate. Victima a sesizat Postul de Politie, cazul fiind preluat de procurorii braileni, iar acum de magistratii judecatori.
Ionelia Georgiana C. din satul Gulianca a achizitionat mai multe produse "Avon" de la Carmen Serbu, in august anul trecut, urmind ca, in data de 15 ale lunii, sa-i inmineze distribuitoarei suma de 410.000 de lei. Potrivit procurorului Gheorghe Constantinoiu, de la Parchetul de pe linga Tribunal, pe data de 15 august 2005, Carmen s-a deplasat la domiciliul minorei pentru a incasa banii, insa a aflat de la mama acesteia ca "plata va intirzia 2 - 3 zile". A doua zi, in jurul orei 21.30, distribuitoarea a dat nas in nas cu clienta, pe una din ulitele satului, si i-a cerut acesteia banii datorati. Speriata, Georgiana i-a explicat ca-i va plati banii a doua zi, dar Carmen, enervata, i-a bagat mina in buzunarul pantalonilor, ca sa-i ia telefonul mobil. Nu a reusit sa faca acest lucru, astfel ca a inceput sa traga de bluza fetei, rupindu-i-o. In continuare, inculpata i-a smuls minorei cele doua lantisoare de argint pe care le avea la git, in contul datoriei.
A doua zi, victima agresiunii s-a adresat Postului de Politie Salcia Tudor, care a declansat cercetarile specifice.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii