Mergi la conţinutul principal

O delegație din Brăila, la Zilele Orașului Plevna din Bulgaria

* este vorba despre un proiect aprobat, recent, de consilierii municipali ca urmare a unei invitații venite dinspre autoritățile din Municipiul Plevna, Bulgaria, cu care Municipiul Brăila este înfrățit * municipalitatea a propus ca delegația să fie formată din reprezentanți ai administrației și persoane ce fac parte din Aparatul de Specialitate al Primarului * evenimentul va avea loc în perioada 13 - 17 mai

 

Brăila va fi reprezentată la Zilele Orașului Plevna din Bulgaria, eveniment ce va avea loc în perioada 13 - 17 mai. Asta a fost decizia consilierilor municipali, ca urmare a unei invitații venite din partea autorităților din Municipiul Plevna.

Potrivit raportului de specialitate al proiectului, la mijloc este vorba despre o ”Înțelegere de înfrățire” ce a fost încheiată între Municipiul Brăila și Municipiul Plevna, Bulgaria, încă din anul 1996. La nivel de reprezentare administrativă, municipalitatea a propus o delegație formată din reprezentanți ai Municipiului Brăila și ai Aparatului de Specialitate al Primarului, însoțiți de șofer.

Așadar, consilierii municipali au aprobat la cea mai recentă ședință ordinară și cheltuielile aferente acestei deplasări, în cuantum de 2.742 lei.

Potrivit devizului estimativ, costul transportului auto Brăila - Bulgaria și retur a fost estimat la 500 lei, taxele (vigneta, taxe drum) la 202 lei, asigurările medicale pentru patru persoane 120 lei, diurna pentru patru persoane 1.920 lei.

În proiect se precizează că deplasarea se va realiza cu autoturismul instituției Municipiului Brăila, conducătorul auto fiind angajatul acesteia. Cheltuielile estimate în devizul deplasării vor fi suportate din bugetul Municipiului Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro