Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O controloare de bilete a fost batuta de o femeie

O braileanca a batut-o pe controloarea de bilete dintr-un tramvai, care o prinsese fara tichet de calatorie, informeaza Jandarmeria romana.
Joi, o femeie in virsta de 32 ani, controloare de bilete in mijloacele de transport in comun din municipiul Braila, s-a prezentat la unitatea de jandarmerie, afirmind ca a fost agresata.
Aceasta a declarat jandarmi ca, in urma cu doua zile, a fost batuta de o femeie pe care a surprins-o fara bilet intr-un tramvai si care a refuzat sa achite suprataxa de calatorie, in valoare de 20 de lei. Pentru a-si dovedi afirmatiile victima avea asupra sa si un certificat medico-legal, care atesta ca in urma loviturilor necesita patru zile de ingrijiri medicale.
In urma unei investigatii, jandarmii au identificat-o pe autoarea agresiunii. Floarea F., de 59 ani, domiciliata in municipiul Braila, este acuzata de lovire si alte violente, Jandarmeria intocmind actele premergatoare inceperii urmaririi penale si inaintind dosarul Parchetului Judecatoriei Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii