Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O braileanca a fost amendata de 78 de ori pentru prostitutie

Dupa ce s-a certat cu parintii, o minora de pe B-dul Panait Istrati a ales cea mai rusinoasa "meserie" din lume, practicind prostitutia atit in Braila, cit si in municipiul Constanta. Acum in virsta de 18 ani, Manuela Veronica Platon a batut toate recordurile, dar nu la numarul de barbati racolati sau la sumele de bani obtinute, ci la numarul de amenzi capatate intr-o perioada de timp relativ scurta. In martie 2005, Manuela a fost trimisa in judecata din ordinul Parchetului de pe linga Judecatoria Constanta, pentru comiterea infractiunii de prostitutie. Acum, procurorii braileni i-au intocmit si ei un dosar penal, pentru aceeasi infractiune, sesizind instanta de judecata.
Potrivit anchetei coordonate de procurorul Laurentiu Valea, de la Parchetul de pe linga Tribunalul Braila, in toamna lui 2004 - pe fondul unor neintelegeri cu parintii -, Manuela Veronica Platon a parasit domiciliul, mutindu-se cu chirie in cartierul Viziru. In doar doua luni (octombrie - noiembrie 2004), pustoaica a reusit sa obtina 60 - 80.000.000 de lei din practicarea prostitutiei, fiecare client oferindu-i cite 150 - 200.000 de lei pentru o partida de sex normal.
Oamenii legii au descoperit ca Manuela a practicat prostitutia inca de la virsta de 16 ani, fiind sanctionata contraventional (in baza Legii 61/1991) de 78 de ori, pe raza municipiului Constanta. Suma pe care ea ar fi trebuit s-o plateasca politistilor constanteni totalizeaza 283.500.000 de lei, numai pentru perioada 1 august - 1 decembrie 2004, precizeaza reprezentantii acuzarii.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii