Mergi la conţinutul principal

O brăileancă, vicepreşedinte al Consiliului Naţional al Elevilor

Ana Podgoreanu, preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor (CJE) Brăila, şi-a prezentat candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Naţional al Elevilor (CNE).
Reprezentanta CJE Brăila a participat, în perioada 10 - 13 februarie 2016, la Adunarea Generală a Consiliului Naţional al Elevilor de la Oradea, unde s-a supus discuţiilor o listă cu problemele din învăţământ. La eveniment a participat şi ministrul Educaţiei, Adrian Curaj.
Cu acest prilej, Ana Podgoreanu, preşedintele CJE Brăila, şi-a prezentat candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte a CNE în faţa a 140 de tineri, reprezentanţi ai tuturor elevilor din ţară. Tânăra brăileancă a reuşit să fie convingătoare, dovadă fiind faptul că unul dintre cele cinci posturi vacante de vicepreşedinte al CNE i-a revenit ei. De precizat că, în weekend, doar trei dintre aceste poziţii au fost ocupate. Pe lângă Ana Podgoreanu, au mai participat alţi şase reprezentanţi ai elevilor din judeţele Cluj, Maramureş, Mureş, Suceava, Vaslui şi Timiş. Ceilalţi doi "norocoşi" sunt Filip Lariu - preşedintele CJE Cluj şi Dragoş Chirilă, preşedinte CJE Timiş.
În cadrul Adunării, preşedintele CNE, Horia Oniţa, a ridicat problema statutului elevului, "acel cod al drepturilor şi obligaţiilor elevului, aşa cum prevede Legea 1, vorbim de asemenea despre decontul integral al navetei, despre problematica manualelor şcolare pentru clasele a XI-a şi a XII-a, la fel pentru problema manualelor şcolare de clasa a III-a", a afirmat acesta.
Adunarea care s-a desfăşurat la Oradea a avut loc pentru a XIX-a oară. Tot cu acest prilej, Consiliul Naţional al Elevilor a marcat un deceniu de existenţă.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro