Mergi la conţinutul principal

O Boală care a făcut Brăila de ruşine

Brăila a fost în prim plan în aceste zile prin faptul că trei medici au luat şpagă din orice poziţie de la nişte oameni disperaţi să iasă mai repede la pensie.
Cazul în sine nu are cine ştie ce dileme. În dosar există interceptări care atestă şpăgile luate, există flagrant făcut de procurori, ba până şi doctorii acuzaţi şi-au recunoscut faptele. Era şi greu să nu admită că au luat şpăgi cu sacul, atâta vreme cât la percheziţiile făcute acasă la aceştia au fost găsiţi aproape 5 milioane de lei, plus jumătate de kilogram de aur. Cred că nici Regele Cioabă nu avea atâta bănet în vremurile lui bune la palatul său cu turnuleţe.
De departe, cel mai sonor nume implicat în dosarul de corupţie al medicilor din Brăila este Ana Boală. Evident, numele acesteia te îndeamnă la tot soiul de glume, de poante cu subînţeles. Ana Boală şi-a recunoscut faptele, ceea ce înseamnă că va beneficia de clemenţă din partea judecătorilor. Însă, fiind vorba despre fapte de corupţie, şi în formă continuată, este greu de crezut că ea va scăpa fără o pedeapsă cu executare. Iar ea va putea beneficia de o eventuală înjumătăţire a pedepsei, pentru că şi-a recunoscut faptele, doar dacă va achita prejudiciul. Are însă balta peşte, căci tocmai v-am zis mai sus că celor trei medici li s-a pus sechestru pe sume importante de bani.
Acum, după profesori (mai ţineţi minte scandalul de la Bac?), poliţişti şi medici, aşteptăm ceva arestări şi printre lucrătorii de la Finanţe sau din Primărie. A, sau acolo nu se ia şpagă, nu-i aşa?

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro