Mergi la conţinutul principal

O avere pentru respirația lui Kanye West

O pungă din plastic care ar conţine potrivit proprietarului ei aer respirat de Kanye West la un concert susţinut de rapper în cadrul celui mai recent turneu mondial al său, „Yeezus Tour", a fost vândută cu 60.000 de dolari la finalul unei licitaţii organizate pe site-ul eBay. Un internaut a plasat anunţul pe acest site de licitaţii online sub titlul „Kanye West Yeezus Tour Air For Sale" („Aer respirat de Kanye West în timpul turneului «Yeezus Tour»"). Anunţul a fost publicat duminică, cu preţul de pornire de 5 dolari, iar acea pungă a fost vândută cu 60.000 de dolari, după o licitaţie la care au participat 90 de persoane, informează lefigaro.fr.
Vânzătorul, un internaut care şi-a luat pseudonimul «stangeedon1», a declarat în textul care însoţeşte acel anunţ că, în timpul unui concert al rapperului american, a menţinut punga deschisă, apoi a închis-o şi a sigilat-o.
Fanii mai puţin bogaţi ai rapperului nu trebuie însă să dispere, afirmă cu ironie Le Figaro, deoarece mai multe pungi cu aer respirat de Kanye West în timpul unuia dintre cele patru concerte susţinute de rapper la sediul Fundaţiei Louis Vuitton vor fi puse de asemenea în vânzare pe internet, dar la preţul de 3.000 de dolari. O altă pungă cu aer respirat de acelaşi rapper este în prezent pusă în vânzare tot pe eBay şi are preţul de pornire de 5 euro.
În afară de aer, şi alte obiecte sau substanţe eliberate de corpul lui Kanye West au fost puse în vânzare pe internet, care a devenit o veritabilă piaţă în care se vând şi se cumpără tot felul de produse. În acest sens, jurnaliştii de la Le Figaro citează un băţ de care rapperul american s-a împiedicat în momentul în care a coborât dintr-un automobil în timpul turneului „Yeezus Tour", propus spre vânzare cu 5 dolari, dar şi pungi cu picături de transpiraţie a starului, al căror preţ de pornire a fost fixat la 50 de dolari.
Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, „Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. „Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său, al şaselea, este „Yeezus", lansat în iunie 2013.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro