Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Numarul victimelor accidentulului feroviar din Muntenegru a ajuns la 46

Bilantul mortilor in accidentul feroviar produs, luni seara, in Muntenegru, a ajuns la 46, in timp ce numarul ranitilor este de 198, potrivit ultimelor informatii difuzate de agentia de presa Tanjung, citata de AFP.
Potrivit responsabililor companiei de cai ferate din Muntenegru, mecanicul si personalul trenului "nu au respectat procedura".
"Cauza cea mai probabila a accidentului este probabil nerespectarea procedurii de catre mecanic si personalul trenului", a precizat, intr-o conferinta de presa, Momcilo Rakocevici, un oficial din cadrul companiei, fara a oferi alte detalii.
Potrivit unei surse oficiale, mecanicul trenului, care a fost ranit in accident, a fost arestat si este interogat la ordinul unui judecator de instructie.
Accidentul feroviar de luni seara este unul dintre cele mai grave produse in Muntenegru, tara cu o suprafata redusa din Balcani.
Politia din Muntenegru a descoperit corpul celei de-a 45-a victime sub unul dintre vagoane, potrivit unui corespondent AFP, aflat la locul incidentului.
Trenul, care se deplasa dinspre Bijelo Polje, in nordul statului Muntenegru, catre Podgorita, avind cel putin 300 de persoane la bord, a deraiat luni, in jurul orei locale 17.00 (18.00 ora Romaniei).
Ministrul de Interne Jusuf Kalamperovici a declarat, luni seara, ca potrivit unor rezultate preliminare ale anchetei, accidentul a fost provocat de o defectiune la sistemul de frinare al trenului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii