Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Numai pe dos ne-a mers in ultima vreme"

Mijlocasul dinamovist Andrei Margaritescu a declarat, miercuri, ca isi doreste foarte mult sa cistige derbiul de duminica cu Rapid, din cadrul etapei a XV-a a Ligii I, fiind motivat si de faptul ca in ultima vreme echipa sa nu a avut rezultate tocmai bune, informeaza site-ul oficial al clubului.
"Nu pot sa exprim in cuvinte cit de mult ne dorim sa cistigam. Nu avem de luat nici o revansa fata de Mircea Rednic, dar parca e prea de tot! Numai pe dos ne-a mers in ultima vreme! Vrem sa cistigam pentru ca nu vrem sa scapam din miini o victorie in fata rivalilor, mai ales ca in sezonul trecut nu am pierdut nici un punct nici cu Steaua, nici cu Rapid", a declarat Margaritescu.
Si vicepresedintele echipei FC Dinamo, Vasile Turcu, este increzator in sansele "alb-rosilor" in partida de duminica. "Noi nu vom pleca niciodata capul. Sint sigur ca jucatorii vor intra cu determinare. Sint constienti ca au valoare si ca nu merita acest loc din clasament. Trebuie sa se sparga toate aceste ghinioane si jucatorii sa invinga in meciurile cu Steaua si Rapid, sa ne faca niste sarbatori fericite", a declarat Vasile Turcu.
Partida Dinamo-Rapid, din cadrul etapei a XV-a a Ligii I, se va disputa duminica, de la ora 20.30, pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare.
Preturile biletelor la derbiul Dinamo - Rapid vor fi cuprinse intre 10 lei, la peluza, si 50 de lei, la tribuna 0 VIP, informeaza site-ul oficial al clubului bucurestean.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii