Skip to main content

Număr record de îmbolnăviri : 199 cazuri nou confirmate la Brăila

* numărul bolnavilor cu SARS -  Cov-2 consemnat sâmbătă, 28 noiembrie, mult mai mare decât cel din zilele anterioare * sunt 199 de cazuri nou confirmate, însă, din fericire, nu a mai fost înregistrat vreun deces

 

 

 

Situaţia Covid – 19 la Brăila provoacă îngrijorare în rândul oamenilor. Potrivit datelor transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, sâmbătă, până la ora 12.00, numărul de cazuri nou confirmate a fost 199, însă au fost zero persoane decedate. Numărul celor infectaţi este mult mai mare faţă de zilele anterioare, până acum cel mai mare număr fiind în jur de 100 de persoane nou confirmate. Este totuşi şi o veste bună, aceea că nu a mai fost vreo persoană decedată.

La nivelul judeţului nostru, numărul total de persoane confirmate de la începutul pandemiei a ajuns la 5.543, iar cel al persoanelor decedate la 233.

Sâmbătă, erau 386 persoane in carantina la domiciliu, 142 persoane izolate la domiciliu şi 212 persoane internate în spitale. Au fost 110 teste prelevate, ale căror rezultate vor veni în zilele următoare.

Din totalul de 5.543 persoane confirmate la Brăila, 184 sunt din alte județe.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu