Mergi la conţinutul principal

Nu vor fi probleme cu afisajul electoral

La Braila nu vor fi probleme cu afisajul electoral. Cel putin asa da asigurari primarul Aurel Simionescu, care s-a aratat deranjat de declaratiile recente ale membrilor PNG - CD care au afirmat ca nu sint destule panouri de afisaj, iar cele care exista sint deteriorate. Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Simionescu a precizat ca numarul de panouri din cadrul fiecarui colegiu va fi proportional cu marimea colegiului, asa cum este si normal si ca fiecare formatiune politica va avea destul spatiu pe panouri: "Panourile de afisaj electoral se redeseneaza in acest moment. In medie, sint 50 - 51 de pozitii pe panouri si am discutat si cu prefectul, si cu Biroul electoral si am ajuns la concluzia ca 4 pozitii de partid sint suficiente pentru ca trebuie sa mai pastrez si pentru minoritati, in caz ca sint. Asa e legea. Iar colegiul I, fiind cel mai mic, are 10 panouri de afisaj, colegiul II are 16 sau 17, iar colegiul III are 18. Diferenta provine din faptul ca si colegiile sint diferite ca dimensiuni".
Primarul i-a avertizat totodata pe cei care vor incepe sa lipeasca afise ca au locuri special amenajate pentru asta si ca nu vrea sa vada hirtii pe toti stilpii si pe toate zidurile. Simionescu a mai adaugat ca in caz ca nu stiau, proprietarii de diferite imobile care accepta sa li se lipeasca afise pe geamuri, ziduri, garduri si altele, au obligatia sa le dea jos in maxim doua saptamini dupa alegeri, altfel risca sa fie amendati: "Cei care vor sa lipeasca afise pe toate gardurile si geamurile o pot face cu acordul proprietarului, insa, dupa alegeri, proprietarul e obligat sa le dea jos in maxim doua saptamini. In principiu, au unde afisa, nu e nevoie sa lipeasca si pe garduri si pe stilpi. Si nici sa nu aud scuze de la candidati de genul “din prea mare dragoste pentru mine mi-au furat unii afisele si le-au lipit in tot orasul", a mai adaugat primarul.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro