Mergi la conţinutul principal

"Nu vom lua măsuri cu inima, ci pentru a avea o campanie responsabilă"

"O să avem o primă discuţie informală în BPN al partidului. O să începem să punem în aplicare, azi informal, mine formal, deciziile luate în Convenţie, Rezoluţia. Avem mult de lucru", a declarat Blaga, care a precizat că se vor trasa în şedinţă unele responsabilităţi pentru fiecare nou membru al conducerii PDL.
Liderul democrat-liberal a adăugat că prioritatea zero a noii conduceri PDL trebuie să fie disciplina şi realizarea unui pol de dreapta. "Organizarea, disciplina şi demersurile pe care trebuie să le facem pas cu pas pentru realizarea unui puternic pol de dreapta care să se opună USL", a indicat Blaga cele mai importante obiective ale partidului.
Deciziile cu privire la filialele care au obţinut rezultate slabe la alegerile locale nu vor fi luate "cu inima", a punctat preşedintele PDL. "Le vom analiza filială cu filială şi pe baza analizelor care se impun, pentru că într-un fel trebuie tratată o filială ca cea din Caraş cu altă filială şi ştiţi bine la ce mă refer, a rămas complet descoperită chiar în campamie, dar până la urmă eu sunt convins că va trebui să luăm acele măsuri peste tot, repet, nu cu inima, ci pentru o campanie electorală reponsabilă, pentru că nu putem lăsa ţara pe această putere care în fiecare zi nu face altceva decât să-şi ducă la îndeplinire planul de confiscare a instituţiilor statului", a explicat Blaga.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu