Mergi la conţinutul principal

Nu va exista nici o unificare a "Judetenei de Apa" cu "Regia de Apa" Braila

Presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu, este nemultumit de faptul ca primarul Cibu nu vede oportunitatea unificarii "Judetenei de Apa" Braila cu "Regia de Apa" Braila. Stancu nu a pierdut niciodata ocazia ca in cadrul sedintelor de consiliu sa vorbeasca consilierilor despre faptul ca "Judeteana de Apa" nu se descurca singura si ca cea mai buna solutie pentru supravietuirea unitatii ar fi jonctiunea cu "Regia de Apa", aflata in subordinea municipalitatii. Noi chiar trebuie sa facem aceasta unificare, ca nu se mai poate. "Judeteana de Apa" se zbate in datorii si o groaza de probleme, desi cei din conducere incearca sa o salveze. Dar Cibu nu vrea sa inteleaga ca asta e cel mai bine pentru ambele unitati". La rindul sau, primarul Cibu a raspuns ca nu va accepta niciodata o unificare a celor doua unitati de alimentare cu apa, deoarece nu vede de ce ar trebui municipalitatea sa se impovareze si sa intre in datorii din cauza "Judetenei de Apa", in contextul in care "Regia de Apa" e profitabila si poate sustine alimentarea cu apa si in judet: "Eu stiu ca Stancu vrea sa unim aceste doua unitati. Dar asta nu o sa permit niciodata. Noi le-am propus sa le dam apa cita vor de la regia noastra, care are destula, de calitate, si in felul asta ar aproviziona oamenii din judet cu apa ieftina. Asta e singura oferta pe care pot sa le-o fac. Municipalitatea nu are ce face cu ruginiturile lor, cu datoriile lor, nu e profitabil. Nu am eu destule datorii ca municipalitate, sa le mai preiau, degeaba, pe ale lor? Oferta noastra e sa le dam apa. Mai mult de atit nu avem ce face".
Intre timp, conducerea "Judetenei de Apa" impreuna cu reprezentanti ai CJ incearca sa gaseasca si un sediu potrivit pentru aceasta unitate, dar pina in acest moment cei implicati nu s-au decis asupra nici unui sediu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu