Mergi la conţinutul principal

Nu numai Primaria este vinovata pentru intirzierea transmiterii formularelor pentru caldura

In loc sa se plinga si sa acuze Primaria de lipsa de interes, directorul Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie, Veronica Macri, trebuia sa actioneze din timp si insistent, pentru obtinerea formularelor pentru plata ajutoarelor de caldura. Este parerea consilierului municipal PSD Doru Damian, care considera ca Macri a incercat in mod incorect sa paseze asupra Primariei toata raspunderea pentru intirzierea transmiterii la timp a formularelor respective si, implicit, pentru potentialul pericol ca cetatenii sa plateasca din buzunarul propriu prima factura de incalzire din acest sezon rece: "Ramin surprins total de afirmatiile pe care directoarea executiva temporara a DMSS o face vizavi de faptul ca Primaria nu a trimis cupoanele si cererile pentru ajutoarele de incalzire. Dar cine avea obligatia sa colaboreze cu Primaria? Spune ca l-a invitat telefonic pe viceprimarul Tilea sa discute si n-a venit. Dar ce e asta, domnule? Dar pe noi nu ne intereseaza absolut deloc ce se intimpla pe acest segment foarte important, ca vine iarna, ce se intimpla cu cetatenii municipiului Braila? Adica ea considera ca a facut totul, cu un simplu telefon, ce, ii cadea vreo caramida din buzunar sa se duca sa discute cu viceprimarul? Vreau sa-i spun doamnei Macri ca m-a suparat foarte tare, pentru ca nu asa a invatat de la mine, pentru ca atit timp cit am fost director la Directia Muncii, a fost una dintre colaboratoarele mele. Implicarea trebuie sa fie efectiva in aceasta problema care este de maxima importanta pentru cetatean. Ce e asta, ca n-a putut sa dea cupoanele? Pai trebuia din luna iulie sa inceapa sa se gindeasca la problemele pe care le avem, legate de incalzire si la sistemul public centralizat de termoficare!"
In opinia lui Damian, daca la viceprimarul Lucian Tilea nu ar fi gasit disponibilitate pentru rezolvarea problemei, Veronica Macri ar fi putut sa se adreseze colegei ei de partid, viceprimarul Daniela Vasioiu: "Si va mai spun o chestiune: biroul lui Tilea este vizavi de cel al viceprimarului democrat Daniela Vasioiu. Cum poti sa vii cu asemenea justificare, ca n-ai putut sa stringi oamenii, sa-i mobilizezi? Pai, este vorba despre oamenii lor: la Directia Muncii este omul lor, la CET este omul lor, pe toate serviciile deconcentrate sint oamenii lor. Cum poti sa vii acum in fata brailenilor, sa spui ca n-ai putut sa faci nimic? Adica ce sa intelegem, ca vor fi neputinciosi in a acorda ajutoarele de incalzire? Eu nu spun ca Primaria nu este deloc vinovata, dar nici DMSS nu este complet nevinovata! Doamna Macri nu avea voie sa vina cu asemenea acuzatii, decit daca personal, din luna iulie, ar fi facut demersuri, si le rupea usile celor de la Primarie, incercind sa rezolve problema".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro