Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Nu ne dam batuti, ne jucam sansele"

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ilie Nastase, a declarat, joi, ca echipa de Cupa Davis a Romaniei isi va juca sansele in primul tur al Grupei Mondiale, chiar daca adversarul desemnat la tragerea la sorti, Statele Unite, este foarte puternic.
"Va fi foarte complicat. Ne asteptam sa avem un adversar greu, pentru ca toate echipele cu care puteam cadea sint foarte valoroase. Poate nu ne gindeam ca vom juca tocmai cu americanii, dar nu ne puneam sperante prea mari in tragerea la sorti. Nu ne dam batuti, trebuie sa ne jucam sansele", a declarat, pentru MEDIAFAX, Ilie Nastase.
Fostul tenisman spune ca americanii au o baza de selectie mult mai mare decit romanii. "Nu stiu ce sanse avem, pentru ca inca nu se stie componenta echipei americane. Nu stim daca joaca Roddick, Agassi. Oricum, americanii pot face trei echipe nu una, ca noi, care nu ii avem decit pe Hanescu si Pavel", a spus Nastase.
Intrebat daca Romania ar putea produce o surpriza eliminind SUA, cum a reusit Croatia, in acest an, Nastase a raspuns: "Nu stiu pentru ca nu stiu cine va juca la americani. In plus croatii au jucatori mai bine clasati decit noi, iar o surpriza nu se intimpla in fiecare an".
Ilie Nastase a jucat in toate cele cinci partide disputate pina in prezent de Romania in fata americanilor. Nastase l-a avut coechipier pe Florin Segarceanu, actualul capitan nejucator al "tricolorilor", in ultima intilnire dintre Romania si SUA, disputata in 1984, la Bucuresti si cistigata de americani cu scorul de 5-0. "Pavel si Hanescu se vor descurca mai bine decit mine. Eu eram in '84 mai batrin decit ei, iar echipa americana era foarte puternica", a spus Nastase.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii