Mergi la conţinutul principal

Nu există concursuri aranjate în ograda lui Chiriac

Domnu’ Nechita de la Peneleu tot bagă băţul prin gard şi mi ţi-l sperie pe nen-tu Francisk, care are nevoie de linişte la locul său de muncă de la Consiliul Judeţean (CJ) Brăila.

Să fim serioşi, nu există concursuri aranjate la CJ Brăila. Aaaa, că data trecută când a zis domnu’ Nechita că va câştiga nea Cutare şi, ce să vezi?, chiar a câştigat nea Cutare, a fost o simplă coincidenţă. Nimereală, prietene Nechita, vezi de treaba matale că nu a fost nimic necurat la mijloc. Ţi-o spune mandea, adică eu, care am stat şi am disecat concursul cu pricina pe toate părţile.

În plus, are cumva nen-tu Francisk Chiriac faţă de şmenar, de blatist, de aranjor de concursuri? Fiind pesedist, Chiriac nu ar avea cum să încalce legea, corectitudinea fiind principala trăsătură a membrilor acestui partid care a făcut numai bine Brăilei, în ultimii 25 de ani.

Dar, cum ziceam, dujmanii de la Peneleu, ofticaţi că nu îi votează nici naiba în Brăila, bagă strâmbe pe Facebook şi umblă cu minciuni pe la gazete cum că ştiu ei că urmează un nou concurs aranjat la CJ Brăila. Că cică unul pe nume Constantin Nedelcu o să câştige negreşit concursul de şef la Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor.

Deci nu-i aşa! Adică, scuze, e aşa, în sensul că, da, o să câştige domnu’ Nedelcu, numai că el va câştiga concursul pentru că ştie carte, băi! Pentru că e bine pregătit şi a învăţat toată materia, nu ca loazele alea care habar nu au care e diferenţa între om şi persoană, dar vor să fie şefi la Evidenţa Persoanelor. Huooo!

Să stea liniştiţi alde domnu’ Nechita şi ceilalţi agitatori de la Peneleu că totul e în grafic. Domnu’ Nedelcu va câştiga concursul pentru că e cel mai bun candidat, iar domnu’ Chiriac va avea încă un om competent la dumnealui în ogradă.

Facem şi pe această cale un apel la haterii de profesie care susţin că vor mai fi concursuri aranjate la CJ Brăila să înceteze cu astfel de dezinformări. Singura chestie aranjată la CJ Brăila este freza d-lui Chiriac, care zilnic se dă cu gel şi se admiră în oglindă. (Un Gigolo De 2 Bani)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro