Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nu esti om cu mine, sint gnom cu tine!

De multe ori am impresia ca Bunea Stancu este prost. Insa asta este doar o impresie, asa ca ea poate sa fie gresita, cum la fel de bine poa' sa fie corecta. In sfirsit, altceva vroiam eu sa va zic. Si vreau sa va zic ca pentru prima data in viata am fost tentat sa-i iau apararea primarului si chiar i-am luat-o, ceea ce inseamna, logic, ca Cibu este lipsit de aparare. Evident, numai Bunea Stancu putea sa-mi provoace o astfel de reactie. Deci Cibu, cit de tovaras o fi el in timpul liber, incearca sa faca o gluma in timpul serviciului si afirma ca ar prefera sa se bata cu Stancu in 2008 pentru Primaria Braila, iar URIASUL din fruntea CJ (vezi prima pagina) se apuca sa-l priveasca de jos in sus si sa-l injure de sus in jos pe actualul primar. Ca cum isi permite bosorogul de Cibu sa afirme asa ceva, ca cum care va sa zica el, Bunea Stancu, nu are fata de primar sau cum? Ca el, Bunea Stancu, este de fapt foarte charismatic si cu priza la populatie si ca ar cistiga detasat Primaria Braila, numai ca nu vrea el sa candideze, ca el nu-i obisnuit sa fie ales, ci doar numit. A doua zi, Cibu a deschis DEX-ul la litera "g" si l-a facut gnom pe Stancu, ba chiar unul necioplit.
Deci vreau sa va spun ca prin aceasta iesire Stancu s-a autoeliminat inca din turul zero din cursa pentru primarie. Nu ca ar fi avut vreo sansa in primul tur (ca de al doilea nici nu putea fi vorba), dar sa dovedesti ca esti atit de perspicace incit sa nu intelegi o banala gluma nevinovata mi se pare o greseala pe care nici un electorat din lumea asta nu ti-ar ierta-o!
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii