Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nu este asa iesit din comun sa joci in doua zile consecutive

Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, a declarat ca nu considera iesit din comun faptul ca "tricolorii" vor intilni vineri (simbata, ora 4.00 in Romania) Irlanda de Nord, iar simbata (ora 22.30 la Bucuresti) Columbia, in cadrul turneului amical din SUA, informeaza cotidianul Chicago Sun-Times.
"Sa joci in doua zile consecutive nu este chiar iesit din comun. Aproape in fiecare an, la inceputul lunii februarie sau martie, echipa Romaniei participa la turneul amical din Cipru. Romania a mai jucat doua meciuri succesive", a spus Piturca.
In cadrul turneului din SUA, echipa Romaniei va juca cu Irlanda de Nord vineri, de la ora 20.00, ora locala, iar cu reprezentativa Columbiei simbata, de la ora 16.00, ora locala. Datorita diferentei de fus orar, ambele meciuri se disputa simbata, dupa ora de la Bucuresti. Meciurile au loc pe stadionul Soldier Field, din Chicago.
Pe de alta parte, antrenorul echipei Romaniei a afirmat ca isi aminteste de meciurile pierdute de "tricolori" in fata Irlandei de Nord in preliminariile CM 1986. "Acele rezultate ne-au durut", a spus Piturca, pentru Belfast Telegraph.
"Virful de lance Mutu, gata sa dezlantuie artileria grea", a titrat cotidianul Belfast Telegraph articolul despre meciul de simbata.
In primul meci al turneului din SUA, Romania a pierdut in fata reprezentativei Uruguayului, scor 0-2.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii