Mergi la conţinutul principal

Nu e păcăleală! Pe 1 aprilie, “Un cuplu ciudat” vă așteaptă la Teatru

* regizat de Dan Mirea, comedia “Un cuplu ciudat” vă va cuceri de la prima ridicare a cortinei * spectacolul este programat sâmbătă, ora 18.00, la Sala Mare, iar bilete pot fi achiziționate online, prin intermediul platformei www.blt.ro sau de la agenția teatrală.

 

 

 

Sâmbătă, 1 aprilie, Teatrul “Maria Filotti” din Brăila vă invită la spectacolul “Un cuplu ciudat” de Neil Simon, regia Dan Mirea, de la ora 18.00, la Sala Mare.

Prin puterea sa comică, spectacolul “Un cuplu ciudat” vă va face să priviți un tablou cotidian în care umorul situațiilor neplăcute se îmbină perfect cu neprevăzutul. Încă de la prima ridicare a cortinei veți pătrunde în haosul comic, dar și incitant, al celor șase prietene - Olive, Florence, Mickey, Vera, Renee și Sylvie. Un apartament dominat de jocuri de societate, de probleme maritale și nu numai, creează un cadru aproape familiar, în care publicul va avea ocazia să admire ușurința cu care personajele noastre vor pendula între disperare, crize conjugale și prietenie.

Acest spectacol mi-a oferit atât mie, cât și actorilor, șansa să descoperim inepuizabilul comic al acestui text fascinant. Regizoral, am încercat să dau o notă de originalitate comicului de situație creat de autor și să ofer șansa spectatorilor de a vedea un spectacol în care adevărul și sinceritatea oferă răspunsuri, pe care atât noi ca artiști, cât și spectatorii le căutam în Teatru”, afirmă regizorul Dan Mirea.

Actorii Monica Ivașcu, Flori Popa, Elena Andron, Emilia Mocanu, Cătălina Nedelea, Wanassa Radu, Silvia Tariq, Zane Jarcu și Adrian Ștefan joacă în acest spectacol. Scenografia îi aparține lui Daniel Divrician.

Piesa este recomandată spectatorilor de peste 16 ani iar biletele pot fi achiziționate online, prin intermediul platformei www.blt.ro sau de la agenția teatrală.

 

Bilete epuizate la “Bădăranii”

 

“Bădăranii” de Carlo Goldoni, regia Petru Vutcărău, un spectacol ce a avut premiera în urmă cu mai bine de cinci ani, continuă să cucerească publicul care vine la Teatrul “Maria Filotti”. Biletele pentru reprezentația programată duminică, 2 aprilie, s-au epuizat, iar norocoșii care au prins locuri vor putea vedea o comedie clasică în trei acte, un spectacol în care trei bărbați își chinuiesc nevestele cu toanele lor și fac pe supărații doar ca să arate ei cine-s stăpânii în casă. Doar că soțiile lor fac tot cum le taie capul și la finalul piesei îi pun la punct pe bădăranii deveniți “mielușei”.

Distribuție: Marcel Turcoianu, Cătălina Nedelea, Ramona Gîngă, Zane Jarcu, Monica Ivașcu, Corina Georgiana Borș, Gigi Antonescu, Valentin Terente, Adrian Ștefan, Silviu Debu, Ioana Dragu, Ionel Spălatu.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro