Mergi la conţinutul principal

"Nu dona doar o dată! Donează mereu și fii salvator de vieți!"

* acesta este titlul unei campanii de donare de sânge inițiată de Comunitatea Rușilor Lipoveni din Brăila * acțiunea se desfășoară până pe 7 decembrie

 

 

 

 

 

"Nu dona doar o dată! Donează mereu și fii salvator de vieți!". Acesta este îndemnul Comunității Rușilor Lipoveni din România - sucursala Brăila și Centrul de Transfuzie Sanguină Brăila, care în această perioadă desfășoară o campanie de sensibilizare a populației și de conștientizare a avantajelor donării de sânge. Campania se desfășoară până pe 7 decembrie, iar brăilenii sunt îndemnați să meargă să doneze sânge. Și nu doar o dată, ci să devină donatori permanenți.

 

Inițiatorii campaniei ne-au declarat că inițiativa a pornit din nevoia imperioasă de sânge din spitale, mai ales în această perioadă dificilă. Deja membrii Comunității Rușilor Lipoveni din Brăila au mers la mai multe evenimente pentru a promova acest eveniment, cum ar fi Festivalului de Muzică Folk ”Chira Chiralina", și vor continua să participe la diverse manifestări în perioada următoare pentru a sensibila oamenii cu privire la importanța donării de sânge.

 

”Niciodată nu putem ști când noi vom fi cei în impas sau cei dragi nouă și vom avea nevoie de o transfuzie. Împreună suntem mai puternici! Binele se face necondiționat, în taină și pe toată perioada vieții!”, au transmis organizatorii campaniei.

 

Campania "Nu dona doar o dată! Donează mereu și fii salvator de vieți!" este organizată în parteneriat cu Primăria Municipiului Brăila, Consiliul Județean Brăila, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, Teatrul "Maria Filotti" Brăila, Asociația Culturală Filo-Elenă "Eleftheria" Brăila, CJRAE Brăila, Cofetăria Poem Caffe și Partida Romilor Brăila.

 

Cei care doresc să doneze sânge o pot face la Centrul de Transfuzie Sanguină Brăila, Str. Radu S Campiniu Nr.25. Detalii despre donare găsiți pe site-ul instituției, www.ctsbraila.ro.  

 

 

Cei ce doresc să se alăture campaniei noastre ne pot contacta pentru detalii sau pot suna la Centrul de transfuzii Brăila pentru mai multe informații, tel. 0239 682 699! Mulțumim celor care deja au donat! Mulțumim voluntarilor care ne ajută la mediatizare!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro