Mergi la conţinutul principal

Noul subprefect liberal, Dragoș Gelu Fătu, a depus jurământul

* festivitatea s-a desfășurat, vineri, la sediul Instituției Prefectului - Județul Brăila, în prezența prefectului Iulian Timofei, a subprefectului Virginia-Loredana Badiu și a șefilor din structurile MAI * după depunerea jurământului, noul subprefect de Brăila nu a dorit să răspundă întrebărilor presei

 

 

 

Vineri, 12 aprilie, la sediul Prefecturii Județului Brăila, a avut loc depunerea jurământului de către noul subprefect, Dragoș Gelu Fătu, membru al Partidului Național Liberal, care îi succede, astfel, colegului său de partid, Adin Boboc. La eveniment, au fost prezenți prefectul Brăilei, Iulian Timofei, subprefectul Virginia-Loredana Badiu, precum și șefii structurilor MAI de la Brăila - Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU), Inpspectoratul de Poliție Județean (IPJ) și Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Brăila.

În ședința de guvern desfășurată joi, 11 aprilie, pe ordinea de zi s-au aflat mai multe proiecte de hotărâre privind eliberarea din funcție a unor prefecți și subprefecți, precum și numirea altora în locul celor schimbați din funcție. Subprefectul Adin Boboc își anunțase, deja, demisia din funcția de subprefect al județului Brăila, după ce și-a depus candidatura la funcția de primar al orașului Ianca. În acest context, în ședința de guvern de joi, a fost emisă Hotărârea de Guvern privind eliberarea lui Adin Boboc din funcția de subprefect și HG de numire a lui Dragoș Gelu Fătu în funcția rămasă vacantă.

Dragoș Fătu, noul subprefect al județului Brăila, este membru PNL și fost cadru militar, acum trecut în rezervă. Imediat după depunerea jurământului la sediul Instituției Prefectului, noul subprefect nu a dorit să facă niciun fel de declarații și nu a răspuns solicitărilor presei, precizând că va fi organizată o conferință de presă la sediul partidului.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro