Mergi la conţinutul principal

Noul prefect are sustinerea principalelor partide locale

Inceput de mandat sub auspicii favorabile, pentru noul prefect al Brailei, Mihaela Marcu. Liderii principalelor partide isi declara deja spirjinul pentru noul prefect, daca va lucra spre binele comunitatii, iar majoritatea se arata chiar convinsi ca Mihaela Marcu va face treaba buna, in noua sa functie. Dupa ce liderul local PNL, Constantin Cibu, declara intregul sau sprijin pentru noul prefect, si ceilalti par multumiti de persoana desemnata sa ocupe locul lasat liber de Nicolae Mitroi. Iata insa si declaratiile oamenilor politici contactati de noi:
* Mihai Tudose, presedinte organizatia municipala PSD Braila - "In primul rind, as vrea sa precizez ca institutia prefectului este una fundamentala in stat si de aceea trebuie sprijinita. Daca actiunile prefectului Marcu vor fi in binele comunitatii, ea va avea sprijinul PSD-ului. In ceea ce priveste nominalizarea ei ca si reprezentant al Guvernului in teritoriu, as spune ca Mihaela Marcu vine cu un handicap: acela ca vine dupa un prefect bun, care a mentinut un anumit tip de echilibru, nepolitizind activitatea sa. Cel putin din cite o cunosc eu, ca persoana energica si determinata, cred ca Mihaela Marcu nu se va face de ris in functia de care o ocupa, incepind de astazi".
* Horia Vasioiu, presedinte PD Braila - "Nu vreau sa comentez alegerea facuta privind noul prefect, nu stiu a cui alegere a fost. Tot ce pot spune este ca daca Mihaela Marcu va demonstra ca e un prefect care respecta legea, corect si impartial, va avea tot sprijinul PD-ului".
* George Moisescu, presedinte PRM Braila - "Din cite o stiu eu pe doamna Marcu - si o stiu de pe vremea cind era ziarista - este o persoana deschisa. A lucrat si in Finantele publice si cred ca este una dintre cele mai bune alegeri pentru noul prefect. Eu aveam de mai multa vreme informatii ca este si doamna Marcu in carti, pentru desemnarea noului prefect si am spus de atunci ca este cea mai buna varianta. Noi o vom sustine si o vom sprijini in totalitate, atit prin organizatia locala, cit si prin parlamentarii nostri".
* Gheorghi Obreja, presedinte PC Braila - "Cred eu ca cei de la centru au inteles ca prefectul Mitroi avea o culoare politica, PNL, si au luat masura de a-l schimba. Ca om, noul prefect sigur ca este un profesionist, pregatit, uitati-va ca are doctoratul, a fost atita timp director adjunct al Directiei finantelor Publice, a declarat ca nu se va lasa influentata de influentele politice si sint convins ca asa va fi. Chiar a declarat ca daca nu va reusi sa faca fata influentelor politice, renunta. Pentru mine nu conteaza faptul ca este vorba de o femeie. Acolo trebuie sa fie un om pregatit, nu conteaza ca este barbat sau femeie".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu