Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noul guvernator al statului american New York recunoaste ca a avut o relatie extraconjugala

Noul guvernator al statului american New York, David Paterson, cel care l-a inlocuit pe Eliot Spitzer din functie in urma unui scandal sexual, a recunoscut intr-un interviu ca si-a inselat sotia intr-o perioada de criza a casniciei lor, relateaza The Daily News in editia electronica.
Paterson, in virsta de 53 de ani, si sotia sa Michelle, de 46 de ani, au recunoscut intr-un interviu acordat publicatiei britanice ca s-au inselat reciproc in urma cu citiva ani, cind casnicia lor traversa o perioada de criza.
Paterson a dezvaluit ca a avut o relatie timp de doi sau trei ani "cu o femeie care nu era sotia mea", incepind cu anul 1999. El a declarat ca in cursul acestei aventuri se intilnea cu amanta la un hotel din Broadway, intr-o camera in care erau deseori cazati oficiali ai statului New York.
"Casnicia noastra parea sa o ia pe un drum gresit la un moment dat", a declarat Paterson. "Dar am mers la un consilier matrimonial si am decis ca vrem sa restabilim relatia. Michelle stie foarte bine ce s-a intimplat", a declarat guvernatorul.
Michelle Paterson a confirmat declaratiile sotului sau. Cei doi au decis sa faca declaratii publice in acest sens in urma diferitelor zvonuri privind viata personala a noului guvernator care circulau in orasul Albany, capitala statului New York.
Paterson a recunoscut ca oficialii de rang inalt trebuie sa fie responsabili pentru actiunile cu caracter personal, dar a negat ca ar avea un "copil din flori" in urma unei astfel de relatii extraconjugale.
Relatia sa extraconjugala a durat pina in anul 2001. Paterson a refuzat sa dezvaluie numele fostei sale amante.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii