Mergi la conţinutul principal

Noul adăpost pentru câini ar putea fi construit între Brăila şi Galaţi

Edilul-şef Marian Dragomir a identificat deja o posibilă locaţie unde ar putea fi construit un nou adăpost pentru câinii comunitari. Primarul a afirmat că pe partea stângă a drumului dintre Brăila şi Galaţi există un teren al municipalităţii care zace nefolosit. "Urmează să am toate schiţele terenului, planurile de utilităţi, un buget estimativ pentru construirea acestui adăpost, care din punctul meu de vedere trebuie să fie unul destul de mare. Cu siguranţă nu va acoperi necesarul având în vedere numărul de câini din municipiul Brăila, dar este un prim pas pe care îl facem.
Adăpostul nu se va vedea de pe şosea. Terenul este pe partea stângă cum mergi spre Galaţi, dincoace de APAN, cum se coboară pe vad, sub taluz, la o distanţă apreciabilă faţă de locuinţe", a declarat Dragomir. Sursa citată a mai apreciat că suprafaţa de teren la care face referire este destul de mare, însă nu tot spaţiul va fi folosit pentru viitorul adăpost. "Acesta este şi motivul pentru care nu am iniţiat încă discuţii în faţa Consiliului Local Municipal. Vom vedea care sunt cerinţele. Pentru că sunt nişte norme obligatorii privind suprafaţa pe care trebuie să o alocăm fiecărui câine. Sunt anumite specificaţii tehnice pe care trebuie să le respecte proiectul", a conchis Dragomir.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro