Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noua raniti intr-un incendiu izbucnit la un centru de detentie a imigrantilor din Marea Britanie

Sapte angajati si doi detinuti au fost raniti intr-un incendiu izbuncit in urma unei revolte care a avut loc la un centru de detentie a imigrantilor din Marea Britanie, relateaza BBC News Online.
Serviciile de interventie au fost solicitate pentru a gestiona incidentul produs, miercuri dimineata, la centrul de detentie de la Campsfield din apropierea orasului Kidlington, din comitatul Oxfordshire.
Mai multi politisti echipati cu scuturi de protectie au patruns in imobil pentru a se alatura personalului de paza in incercarea de a reprima revolta.
Cele noua persoane ranite au inhalat probabil fum si au fost transportate la spital.
Un detinut a declarat sub protectia anonimatului ca violentele au izbucnit dupa ce personalul centrului a incercat sa scoata cu forta un imigrant algerian din camera sa.
"Au utilizat forta pentru a-l scoate din pat dupa care au inceput sa-l loveasca cu picioarele", a declarat acesta.
Un purtator de cuvint al Ministerului britanic de Interne a declarat ca incidentele au inceput in jurul orei 06.30 (08.30, ora Romaniei).
Un jurnalist prezent la fata locului a declarat ca un elicopter survoleaza zona, in timp ce echipaje ale politiei insotite de ciini si ofiteri calare patruleaza in jurul centrului de detentie.
Capacitatea centrului de detentie de la Campsfield este de 196 de persoane, dar nu stie citi detinuti se afla in prezent acolo, relateaza BBC.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii