Mergi la conţinutul principal

Noua generaţie de atleţi brăileni, pe calea performanţei sportive

• juniorii III de la CSM şi LPS s-a descurcart onorabil la primul Grand Prix din sezonul în aer liber

 

Atleţii juniori III au făcut prima verificare pentru finalele pe care le vor disputa peste o lună.

Mulţi dintre sportivii brăileni care au participat la acest prim Grand Prix sunt în primul an la această categorie de vârstă şi, evident, impactul emoţional este unul destul de serios, însă, cu toate acestea, şcoala brăileană de atletism a demonstrat că are sportivi care fac progrese considerabile şi care peste o lună pot aspira la medalii.

Alexandru Şendrea, atlet pregătit la CSM Brăila de profesoara Irina Roată a câştigat proba de 90 m garduri cu timpul de 12:91 secunde.

“Consider că este un timp bun. Anul trecut juniorii III au concurat la 110 m garduri în sezonul în aer liber, acum alergă 90 m garduri. A fost primul lor concurs pe această distanţă. Mai avem o lună de pregătire, iar atletul are capacitatea de a face progrese şi să se lupte la podium”, ne-a declarat profesoara Irina Roată.

Darius Techiu, de la LPS Brăila, de la grupa profesorului Fănel Ionescu, s-a clasat pe locul al treilea la 90 m garduri, poziţia a patra în acestă probă revenindu-i lui Denis Buricea de la grupa profesoarei Sica Lazăr. Tot pe locul al patrulea s-au clasat Cosmin Tudor la triplusalt şi de ştafeta 4x100 m plat formată din Lucian Sâmpetru, Claudiu Săvulescu, Stefano Streche, Darius Techiu.

Beatrice Gologan a ocupat poziţia a opta la triplusalt.

“A fost prima lor verificare, avem mulţi sportivi care au trecut de la copii la juniori III, însă, cu toate acestea, noi sperăm ca peste o lună unii dintre ei să se lupte pentru medalii”, a punctat profesoara Sica Lazăr.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro