Mergi la conţinutul principal

Noua conducere de la HC Dunărea, prezentată oficial

* la o conferiță de presă organizată vineri, 26 noiembrie, au participat noii șefi, președintele Adrian Manole, vicepreședintele Marian Jinga, foștii conducători, George Caranica și Marian Neta, precum și antrenorul Morte Soubak

 

 

 

 

Joi,  în Adunarea Generală a Acționarilor, au fost votați noii conducători conducători de la HC Dunărea. Iar vineri, noul președinte și noul

vicepreședinte, Adrian Manole, respectiv Marian Jinga, au susținut o conferință de presă. La aceasta au fost prezenți foștii șefi, George Caranica și Marian Neta, precum și antrenorul Morten Soubak.

Fostul președinte George Caranica a prezentat pe scurt realizările din mandatul său și a spus că este convins că și noua conducere va duce mai departe proiectele începute la clubul de handbal.

Cu acest prilej Adrian Manole a ținut să sublinieze că la HC Dunărea se va face performanță.

“Noi vom continua proiectele începute și vom căuta să aducem cât mai multe resurse financiare din mediul privat pentru că ne dorim ca echipa brăileană să  încheie pe podium acest campionat  și să se califice  în cupele europene”, a declarat Adrian Manole.

Cu detalii complete vom reveni în ediția de luni.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu