Mergi la conţinutul principal

Nou record național în proba de ștafetă 4x400 m

* echipa de ștafetă a României, cu Denis Neacșu, de la CSM Brăila, în componență a cucerit aurul balcanic cu un nou record național * Alexandru Șendrea s-a clasat pe locul al patrulea la 60 m garduri

 

Delegația României, alcătuită din 33 de atleți, 16 în întrecerea feminină și 17 în cea masculină, a obținut 13 medalii, 5 de aur, 5 de argint și 3 de bronz la Balcaniada indoor rezervată juniorilor I (U20), competiție la care au participat sportivi din 12 țări. Performanța i-a facilitat țării noastre clasarea pe primul loc pe națiuni. România a fost urmată în clasamentul pe națiuni de Turcia și Grecia.

Un rezultat foarte bun la această ediție a Balcaniadei de la Belgrad l-a obținut Denis Neacșu, atlet pregătit la CSM Brăila de profesoara Irina Roată. Brăileanul a cucerit aurul în proba de 4x400 m, cu echipa din care au mai făcut parte ploieșteanul Remus Niculiță, Sorin Voinea și Denis Toma de la Voluntari, realizând totodată cu ștafeta și un nou record național, 3:15:54 minute. La competiția din capitala Serbiei Neacșu a mai luat startul și în proba de 60 m plat, unde s-a clasat pe locul al optulea.

Cel de-al doilea atlet de la CSM Brăila, Alexandru Șendrea, a fost la un pas de podium în proba de 60 m garduri. Brăileanul a trecut al patrulea linia de sosire, timpul realizat de el fiind 7:99 secunde.

“A fost foarte bine. Denis Neacșu, care a alergat în schimbul al treilea, a devenit campion balcanic cu ștafeta 4x400 m, timpul realizat de sportivii noștri reprezentând un nou record național. Alexandru Șendrea a alergat la valoarea lui dar a avut neșansa de a lovi primul gard și a obținut locul al patrulea la 60 metri garduri. Au fost doar serii nu și finală, iar clasamentul a fost alcătuit în funcție de timpii realizați în serii. El de obicei în finală se concentrează”, ne-a declarat profesoara Irina Roată.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro