Mergi la conţinutul principal

Nouă ani de luptă anticorupţie

Brăilenii care doresc să formuleze sesizări privitoare la săvârşirea unor fapte de corupţie ale lucrătorilor MAI au la dispoziţie mai multe modalităţi. Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Brăila reaminteşte că pune la dispoziţia cetăţenilor atât linia telefonică gratuită 0800.806.806, cât şi numărul de tel/fax 0239.613.634. De asemenea, sesizările mai pot fi transmise şi pe adresa e-mail: braila.dga@mai.gov.ro, sau expediate prin poştă pe adresa serviciului - Brăila, strada Ana Aslan nr. 39.
După cum se precizează într-un comunicat remis de Serviciul Anticorupţie Brăila, cu prilejul împlinirii a nouă ani de activitate în lupta împotriva corupţiei, DGA a promovat prin acţiunile desfăşurate legalitatea, integritatea, onestitatea şi profesionalismul, ca standard atât pentru personalul propriu, cât şi pentru cel al MAI. Ca principal canal de comunicare cu publicul rămâne linia TelVerde Anticorupţie 0800.806.806 care pune la dispoziţia cetăţenilor un instrument direct de sesizare a faptelor de corupţie, putând fi apelată din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă de pe teritoriul României.
Direcţia Generală Anticorupţie din cadrul MAI a sărbătorit, la data de 30 mai, 9 ani de la înfiinţarea sa ca structură de poliţie judiciară specializată în prevenirea şi combaterea corupţiei în rândul personalului ministerului.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro