Mergi la conţinutul principal

Notarii din Galați, Brăila și Vrancea vor continua să sprijine copiii bolnavi de Sindrom Down si de autism

Adunarea Generală a Notarilor Publici din cadrul CNP Galați a aprobat în unanimitate continuarea și în 2023 a colaborării cu Institutul pentru Cercetarea  Tulburărilor  din Spectrul Autist (ICTSA) Galați.

Prof. univ. Bogdan Ciucă, președintele notarilor din Curtea de Apel Galați, a declarat că notarii din cele trei județe: Galați, Brăila și Vrancea sunt foarte implicați în proiecte caritabile, atât instituțional, cât și la nivel personal.

“Suntem o profesie unită și spiritul de colegialitate și respectul profesional, care ne este specific, îl manifestăm și în societate.

Apreciez și multumesc colegilor mei pentru că sunt conectați la tot ce se întamplă în jurul nostru și atunci când putem, ajutăm fără rezerve pe cei care se află în dificultate”, a declarat președintele CNP Galați, Bogdan Ciucă.

Menționăm că, ICTSA Galați este primul centru de terapie a tulburărilor din spectrul autist din Galați, coordonat și cadrul căruia lucrează exclusiv specialiști în domeniul psihologiei. ICTSA Galați este un centru de terapie și formare profesională, precum și de cercetare și de implementare a unor noi abordări și metopde de lucru  în terapia acestei tulburări. În anul 2022, peste 200 de copii au beneficiat de serviciile ICTSA Galați, în cadrul a peste 250 de ore săptămânal de  activități de terapie remedială, cognitive comportamentală, cu cei 6 terapeuți ai centrului. Au fost realizate, totodată și trei workshopuri la care au participat peste 60 de părinți ai copiilor beneficiari de terapie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro