Mergi la conţinutul principal

Notă mare pentru managerul Teatrului «Maria Filotti» în 2016

• consilierii municipali s-au arătat mulţumiţi de prestaţia lui Lucian Sabados, managerul Teatrului “Maria Filotti”, pe anul trecut • evaluarea activităţii acestuia a fost aprobată în cadrul celei mai recente şedinţe ordinare a CLM Brăila

 

Membrii CLM Brăila au dezbătut şi aprobat, în cadrul celei mai recente şedinţe ordinare, evaluarea activităţii managerului Teatrului “Maria Filotti”, pe 2016. Ca şi în anii trecuţi, Lucian Sabados a obţinut o notă de puţin peste nouă. Mai exact, dacă în 2014 managerul teatrului a primit 9,58 pentru activitatea sa prestată cu un an în urmă, în 2015 a luat 9,07, acum, Sabados a primit 9,18 pentru ce a realizat în 2016.

Potrivit raportului proiectului, acesta a fost evaluat în două etape: analiza raportului de activitate şi apoi susţinerea acestui raport în cadrul unui interviu. Astfel, la prima etapă, Sabados a obţinut nota 8,36, iar la a doua a luat 10, astfel că nota finală reprezintă o medie a celor două.

“Având în vedere nota finală obţinută de managerul Teatrului «Maria Filotti» Brăila, respectiv 9,18, Comisia de Evaluare a activităţii managementului consemnează că evaluarea s-a realizat, pe baza Regulamentului-cadru de organizare şi desfăşurare a evaluării managementului, elaborat de Ministerul Culturii şi reprezintă procedura prin care se verifică modul în care au fost realizate obligaţiile asumate prin contract, în raport cu resursele financiare alocate”, se arată într-un document semnat de Comisia de evaluare.

Din cadrul acestei comisii a făcut parte consilierul municipal PSD Sorin Boşneag, şefa direcţiei de Cultură a Primăriei, Camelia Guşatu şi directorul Liceului de Arte, Nicoleta Brânzia. De asemenea, din secretariatul Comisiei de evaluare au făcut parte: Marian Jercan, Vasilica Gurgu, Adrian Lujanschi şi Andra Marinescu.

Proiectul de hotărâre privind evaluarea lui Lucian Sabados  a fost aprobat în unanimitate de către membrii CLM Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro