Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Norvegia isi va incheia misiunea militara din Liban in luna aprilie

Norvegia isi va incheia misiunea in Liban in luna aprilie, cind va dispune repatrierea trupelor sale desfasurate in cadrul Fortei interimare a Natiunilor Unite (FINUL), a anuntat marti Ministerul Apararii, citat de AFP.
"Misiunea era prevazuta pentru o perioada de sase luni. Natiunile Unite nu ne-au cerut sa o prelungim", a declarat un purtator de cuvint al Ministerului norvegian al Apararii, Sunniva Tofte.
Patru nave de patrulare, dotate cu lansatoare de rachete, au fost desfasurate la inceputul lunii octombrie in largul coastelor libaneze, in cadrul unei forte navale de interventie a FINUL.
Navele, echipajul lor si personalul de sprijin, care numara in total circa 130 de persoane, vor parasi Libanul in luna aprilie. Misiunea acestora a fost de combatere a traficului de armament.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii