Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Normal ca lu' Dana Vasioiu ii convine, ca doar ea nu merge cu autobuzul

Mama, ce de-a nervi mi-a facut viceprimarita Dana Vasioiu, vineri, cind am vazut ce prostii a declarat in ziarul "Obiectiv". Cica sa ramina 1,5 lei biletul de autobuz, ca este ilegal ce a facut primarul Cibu, ca nu-i corect, ca legea trebuie respectata, ca Prefectura ce zice, ca ia mai lasa-ma, femeie in pace, tu chiar nu ai treaba la bucatarie?!
Am inteles ca Dana Vasioiu nu il poate suporta neam pe Cibu. Are si motive, dar asta putin ma intereseaza pe mine, care desi sint dependent de autobuz, nu am ajuns inca sa-l trag pe nas. Dati-mi voie, asadar, sa salut initiativa lui Cibu (sper sa tina cit mai mult pretul de 1 leu pentru un bilet de autobuz, pret care, fie vorba intre noi, oricum mi se pare exagerat, dar asta este alta discutie) si sa-i acord nota 3 cu felicitari Danei Vasioiu. Nu este vorba despre faptul ca salut o masura populista luata de primarul Cibu, asa cum este cea de inghetare a pretului tichetului de autobuz. Este vorba, d-na Vasioiu, ca vechiul pret de 1,5 lei per calatorie nu se justifica sub nici o forma. Sa va spun un mic secret: in Valencia (Spania), o calatorie cu autobuzul (mijloc de transport public in comun) costa fix 0,55 de eurocenti, adica vreo 17.000 de lei. Nu mai zic ca brailenii nu au veniturile spaniolilor din Valencia, dar vreau sa va zic, d-na viceprimarita, ca la ei autobuzele sint dotate cu aer conditionat si vin din 4 in 4 minute, pe ceas. Consider ca prin declaratia pe care ati facut-o pe marginea acestui subiect ati pierdut si ultimele 20 de voturi cu care erati cotata in sondaje si sper ca intr-o buna zi sa ajungeti in situatia de alerga dupa un autobuz sa nu intirziati la munca, caci ce faceti dumnea'stra in prezent in nici un caz nu se poate numi munca.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii