Mergi la conţinutul principal

Noii lideri ai tinerilor social-democrați din Brăila. Raluca Teodora Culea și Răzvan Ionuț Orzan

* tinerii social-democrați s-au reunit, vineri, la Regal Ballroom Events, pentru a-și stabili noua echipă de conducere * în cadrul Conferinței de Alegeri a TSD Brăila, Raluca Teodora Culea (27 ani) a fost aleasă ca președinte al organizației județene * totodată, consilierul municipal Răzvan Ionuț Orzan (30 ani) a fost ales liderul organizației TSD Municipiu * președintele CJ Brăila, Francisk Iulian Chiriac, a ținut să le transmită succes celor doi, cu precizarea că va fi alături de ei în viitor * Culea și Orzan ”preiau ștafeta” de la Adrian Rîndunică, în prezent directorul Casei Județene de Pensii Brăila și de la George Caranica, directorul Asociației de Dezvoltare ”Lacul Sărat”

 

 

 

 

Tineretul Social Democrat (TSD) Brăila are o nouă conducere începând de vineri, 25 noiembrie: Raluca Teodora Culea (27 de ani) a fost aleasă în funcția de președinte al organizației județene de tineret, iar Răzvan Ionuț Orzan (30 ani), șef al municipalei. Conferința de Alegeri a TSD Brăila a avut loc la Regal Ballroom Events, în prezența liderilor administrației locale, președintele Consiliului Județean Francisk Iulian Chiriac și primarul Marian Dragomir, a șefului PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru, precum și a unor tineri social-democrați invitați de la Centru. Mai precis, Alexandru-Mihai Ghigiu, președinte al Institutului Național de Administrație (INA) începând cu data de 21 ianuarie 2022, Cezar-Costin Stancu numit din martie 2022 de Guvernul Ciucă în funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorității Naționale pentru Cetățenie (funcție pe care a mai deținut-o și în 2017-2018) și Florin Gavril, care începând cu ianuarie 2022 a fost numit consilier de stat în aparatul de lucru al vicepremierului Sorin Grindeanu.

Revenind la cei doi social-democrați brăileni, trebuie precizat că potrivit paginii sale de Facebook, Raluca Teodora Culea a învățat la Liceul cu Program Sportiv din Brăila, este absolventă a Facultății de Științe Juridice, Sociale și Politice, având specializare în Drept în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați și are Master în Științe Penale și Criminalistică.

Răzvan Orzan precizează pe site-urile de socializare că a absolvit Facultatea de Energetică, Management Energetic în cadrul Universității Politehnica București și că în prezent lucrează la Distribuție Energie Electrică România, în Brăila. Social-democratul a intrat în Consiliul Local Municipal Brăila ca membru supleant pe lista PSD, abia în luna iulie 2021, în locul lăsat liber de George-Marius Caranica.

De altfel, atât acesta cât și Culea au preluat ”frâiele” organizațiilor TSD din Brăila de la Caranica, acum director al Asociației care se ocupă de Dezvoltarea Stațiunii Lacu Sărat și de la Adrian Rîndunică, în prezent directorul Casei Județene de Pensii Brăila.

 

Chiriac, alături de colegii de la TSD Brăila

Președintele Consiliului Județean Brăila, Francisk Iulian Chiriac, a ținut să transmită un mesaj de susținere pe rețele de socializare, la scurt timp după alegerea noii echipe de conducere a tinerilor social-democrați.

Tinerii sunt o sursă de dezvoltare a societății și au un binemeritat loc în politică, mai ales în Partidul Social Democrat Brăila. Una dintre reușitele PSD Brăila este echipa de tineri care se implică activ în toate proiectele atât politice cât și administrative. Aseară (n.r. – vineri-seară) am dat un suflu nou echipelor de tineri din municipiu și județ, acordând votul nostru de încredere celor doi tineri care au preluat organizația de tineret, Raluca Teodora Culea și Răzvan Orzan. Îmi propun ca alături de ei să găsim mecanismele prin care vom putea dezvolta generația tânără. Raluca, Răzvan… bazați-vă pe mine! Succes!”, a transmis Chiriac.

Și invitații de la Centru au făcut postări pe Facebook privind participarea lor la Conferința de alegeri a TSD Brăila, atașând o serie de fotografii și urându-le succes noilor șefi de organizații.

După cum au declarat liderii administrației brăilene, alegerile pentru conducerea PSD Brăila vor avea loc anul viitor. Deși încă nu există vreun anunț oficial, ”în cărți” figurează ca posibili candidați: șeful CJ Francisk Iulian Chiriac la organizația județeană, iar primarul Marian Dragomir la organizația municipală.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro